Onderwerp:

Sportnieuwsbrief nr. 12, december 2019

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Sportprijzen 2019 voor Bauke Mollema, Lonneke Uneken en Romano Postema
 
Tijdens het Sportgala 2019 in Martiniplaza ontving Bauke Mollema de prijs voor Sporter van het jaar 2019. Lonneke Uneken werd gekozen tot Sporttalent 2019. De titel Sportploeg 2019 ging naar FC Groningen onder 17 jaar en FC Groningen-voetballer Romano Postema ontving de gemeentelijke Sportstimuleringsprijs 2019.
Lees meer >
 
 
Gelijk Speelveld sportparken
 
 
Deze week wordt het eerste recht van opstal gevestigd bij VV Helpman op Sportpark Esserberg. Hiermee wordt de voetbalclub formeel eigenaar van de kantine en kleedkamers. In januari volgen de rest van de recht van opstallen met de overige buitensportclubs. Klik hier voor meer informatie over het project Gelijk Speelveld.
 
 
 
Dieptereiniging sportvloeren sporthallen
 
 
De sportvloeren van Sporthal Lewenborg, Beijum en Vinkhuizen hebben een zogenaamde revitalisatie ondergaan. Dit doen we naar aanleiding van gebruikersonderzoek en klachten van sporters die de sportvloer te glad vonden.
Lees meer >
 
 
 
Een nieuw Sport050 Magazine is uit!
 
 
Heb jij het nieuwe Sport050 Magazine al gespot in je sportkantine of bij de leestafel? Het magazine voor bewegend Groningen! Boordevol verhalen over sport en bewegen in de gemeente Groningen, goeie initiatieven van sportclubs, sportvrijwilligers en sportevenementen. Lees ‘m hier online.
 
 
 
Activiteiten kerstvakantie
 
 
Een spoedcursus schaatsen, krabbelen op de ijsbaan of gezellig met het gezin spetteren in het zwembad? In de kerstvakantie worden er allerlei leuke en sportieve activiteiten georganiseerd in het Helperzwembad, zwembad de Parrel en Sportcentrum Kardinge.
 
 
 
Datum Nationale Sportweek 2020 bekend!
 
 
Save The Date! De NOC*NSF Nationale Sportweek vindt volgend jaar plaats van vrijdag 18 t/m zondag 27 september. Ook in 2020 gaat we weer knallen in de Gemeente Groningen. Lees hier meer over Nationale Sportweek.
Lees meer >
 
 
 
Energy Valley Topsportmaand
 
 
Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseren de Groningse Topsportclubs de Energy Valley Topsportmaand. Door het grote aanbod aan sporten in Groningen loopt de maand dit seizoen van 25 januari 2020 tot en met 8 maart 2020. Sportliefhebbers kunnen in deze periode bijna wekelijks genieten van sport op het hoogste niveau.
Lees meer >
 
 
 
Laatste Sportnieuwsbrief oude stijl
 
In 2020 stappen we over op een nieuw e-mail nieuwsbrief systeem en ontvang je een zogenaamde dynamische nieuwsbrief. Hierdoor ontvang je in het vervolg maandelijks nieuws van Sport050 welke, voor jou als lezer, relevant is. Begin januari ontvang je een mailing waarbij de voorkeuren worden uitgelegd en je ze direct kunt aanpassen als je dat zou willen. De eerste Sport050 nieuwsbrief ontvang je dan helemaal naar je persoonlijke voorkeur.
 
 
 
Sport050 wenst je fijne feestdagen en een sportief 2020!
 
 
 
Agenda
 
In Groningen is elke maand veel te beleven op het gebied van sport. Hieronder vind je de belangrijkste activiteiten voor de maanden december en januari.
Voor een compleet overzicht van alle events klik hier.
 
19 december SAMEN. Lycurgus - Kaposvar (Hon)/Ried (Oos)
21 december GIJS Groningen - UNIS Flyers Heerenveen
21 december Chess Festival Groningen
21 december Donar - Aris Leeuwarden
22 december FC Groningen - FC Emmen
28 december GIJS Groningen - Smoke Eaters Geleen
3 januari FlexVirtual International Footvolley Tournament Groningen
4 januari FlexVirtual International Footvolley Tournament Groningen
4 januari Donar - BAL Weert
10 januari SAMEN. Lycurgus - Draisma Dynamo
11 januari KPN CUP-Bouwselect Marathon
18 januari Donar - Apollo Amsterdam
19 januari De Groene 4 Mijl
19 januari SAMEN. Lycurgus - TT Papendal
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen | Privacy
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: