Onderwerp:

Nieuwsbrief ZINN Gezondheidszorg oktober 2019

ZINN Gezondheidszorg nieuwsbrief voor verwijzers
 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

 
 
 
ZINN Gezondheidszorg nieuwsbrief voor verwijzers
14 oktober 2019
 
 

In deze nieuwsbrief van oktober leest u meer over onder andere het landelijk dekkend netwerk van zorgverleners, Claudicatio Intermittens, waarvoor u de geriatriefysiotherapeut kunt inschakelen en wat de gevolgen kunnen zijn van slikproblemen. 

 
 
 
Fysiotherapie bij Claudicatio Intermittens
 
Fysiotherapie bij Claudicatio Intermittens
 
Remko Deijl en Paulien Makken zijn fysiotherapeuten bij ZINN Gezondheidszorg de Brink. Zij zijn aangesloten bij ClaudicatioNet. Dat is een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV). ClaudicatioNet streeft naar transparante, doelmatige en hoogwaardige zorg voor deze patiënten. De zorgverleners die hierbij zijn aangesloten bieden kwalitatief hoogwaardige, gestandaardiseerde en gesuperviseerde looptherapie. Meer weten over ClaudicatioNet »
 
Lees meer
 
 
Geriatriefysiotherapie bij ZINN Gezondheidszorg
 
Geriatriefysiotherapie bij ZINN Gezondheidszorg
 
Paulien Makken en Hanneke Burggers zijn beide geriatriefysiotherapeut bij ZINN Gezondheidszorg. Wat doet de geriatriefysiotherapeut precies? En waarvoor kunt u een geriatriefysiotherapeut inschakelen?
 
U leest het hier
 
 
Ergotherapeuten ZINN Gezondheidszorg bieden EDOMAH aan
 
EDOMAH staat voor Ergotherapie Aan Huis voor Ouderen met Dementie en hun Mantelzorger. ZINN Gezondheidszorg biedt nu ook deze dienst. U kunt cliënten die hier behoefte aan hebben aan ZINN Gezondheidszorg doorverwijzen. Alle zorgverzekeraars vergoeden per kalenderjaar tien uur ergotherapie vanuit het basispakket.  U kunt gemakkelijk en snel naar ons verwijzen via ZorgDomein.
 
Meer weten
 
 
Verwijzen naar alle ZINN Gezondheidszorg disciplines kan via ZorgDomein
 
 
Logopedie bij slikstoornissen bij volwassenen
 
Logopedie bij slikstoornissen bij volwassenen
 
Slikstoornissen kunnen veel invloed hebben op de sociale contacten. Met name het gezamenlijk eten kan problemen opleven. Ook kan dit de algemene gezondheid beïnvloeden: er is meer risico op een longontsteking en er is kans op ondervoeding. De logopedisten van ZINN Gezondheidszorg kunnen uw eerste lijns cliënt met slikklachten ondersteunen.  Hoe ontstaan slikstoornissen, wat zijn de gevolgen en wat kan een logopedist voor uw cliënt betekenen?
 
Lees meer
 
Even voorstellen: nieuwe ergotherapeut eerste lijn ZINN locaties de Brink en de Es
 

Mijn naam is Gerlinde Roorda. Vanaf 1991 werk ik in de ouderenzorg en heb me de laatste 15 jaar gespecialiseerd in de dementiezorg. In mei 2019 ben ik begonnen als ergotherapeut bij ZINN Gezondheidzorg. Vol enthousiasme zet ik me in om ouderen te begeleiden in hun eigen woonomgeving. Het welzijn van de cliënt staat voor mij voorop. Hoe kan ik een bijdrage leveren aan zelfstandigheid en kwaliteit van leven?
Ik ben werkzaam in ZINN locaties De Brink en De Es. Daarnaast verzorg ik de eerstelijns ergotherapeutische zorg rondom De Es en De Brink. U kunt mij bereiken op tel. 050-7525679 of per e-mail: g.roorda@zinnzorg.nl

Ik verheug me op een goede samenwerking! 

 
 
Wijzigen aanvullende verzekering vóór 31 december 2019
 
Het laatste kwartaal van het jaar is begonnen. Dat betekent dat de zorgverzekeringen aangepast kunnen worden als dat gewenst is. Heeft uw cliënt bijvoorbeeld meer of minder behandelingen voor fysiotherapie nodig? Laat ze voor 31 december een aanvullende verzekering wijzigen. Als cliënten een niet-chronische diagnosecode hebben, dan komt vergoeding hiervoor uit de aanvullende verzekering. Bij een chronische diagnosecode worden alleen de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering vergoed, daarna uit de basis verzekering.
 
Lees meer
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: