Onderwerp:

Sportnieuwsbrief special nummer 6 Nationale Sportweek

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Sportnieuwsbrief special nummer 6 Nationale Sportweek
 
 
Terugblik Nationale Sportweek 2019
 
Het zit er weer op voor dit jaar…de NOC*NSF Nationale Sportweek. Maar liefst 10 dagen lang hebben we samen sport en bewegen gepromoot en Groningen als sportgemeente in de kijker gespeeld. Ruim een week waarin we van alles hebben kunnen laten zien wat er op sportief gebied allemaal te doen is in Groningen.
Lees meer >
 
 
Sportieve Opening van het Schooljaar
 
Op vrijdag 27 september (= European School Sport Day) vierden we in Groningen de “Sportieve opening van het Schooljaar”. We riepen alle scholen in Groningen op om op deze dag een sportactiviteit te organiseren op school, tijdens de gymles op het schoolplein, in de pauze etc. Dit is de grootste schoolsportdag van Europa! De groepen 7 en 8 hebben een sportieve ochtend beleefd op Sportpark Corpus den Hoorn. Maar liefst 500 leerlingen deden hier aan mee. Bekijk hier de aftermovie.
 
 
 
Sportclubactie
 
Tijdens de Nationale Sportweek hebben vele sportclubs in de gemeente Groningen hun deuren opengezet en kon je kennis maken met verschillende sporten. Korfbalvereniging Nic., Kazemi Taekwondo Academie en badmintonclub GO! deden mee aan de sportclubactie. Deze clubs moedigden hun jeugdleden aan om hun vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar de club. Zij konden tijdens de sportweek een gratis proefles volgen. Deze sportclubs en hun sportaanbod hebben we extra gepromoot online en via de speciale huis-aan-huis krant.
 
 
 
Nationale Sportweek 2020
 
De datum van de Nationale Sportweek 2020 is nog niet bekend, die wordt in december 2019 bekend gemaakt door NOC*NSF. Omdat de European Week of Sport ieder jaar van 23 t/m 30 september wordt gevierd, zal de Nationale Sportweek ook ergens in deze periode plaatsvinden. Houd de website www.sport050.nl/sportweek in de gaten. Namens alle sportambassadeurs en partners allemaal ontzettend bedankt, graag tot volgend jaar! En we blijven ook de komende 51 weken sport en bewegen promoten in Groningen, want sporten doe je tenslotte niet alleen in de Nationale Sportweek.
 
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen | Privacy
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: