Onderwerp:

Nieuwsbrief 3 | Woningstichting Domus

Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 3
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 3
23 oktober 2019
Mooie cijfers van onze huurders!
Mooie cijfers van onze huurders!
Van Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland, hebben we onlangs de resultaten van de benchmarkmeting ontvangen. Hierbij worden woningcorporaties op 5 prestatievelden met elkaar vergeleken op o.a. de betaalbaarheid en beschikbaarheid, duurzaamheid en het huurdersoordeel. Van vertrekkende huurders kregen wij een 7,5 en van nieuwe huurders zelfs een 8,8! Prachtige cijfers waar we heel blij mee zijn! We blijven ons best doen om dichtbij onze huurders te staan en deze cijfers laten zien dat dat gewaardeerd wordt! Bedankt!
Lees hier meer informatie over het Aedes Benchmarkmodel ›
Herfst en winter coming up!
Herfst en winter coming up!
De twee koude seizoenen zijn aangebroken; is uw woning klaar voor de herfst en winter? Zorg ervoor dat leidingen en kranen niet kapotvriezen. Een buitenkraan kunt u tijdens koude periodes het best op tijd dichtdraaien. Vallende bladeren kunnen verstopping van uw dakgoot veroorzaken. Zorg ervoor dat de goten schoon zijn. Heeft u een servicecontract bij ons? Dan maken wij 1 x per jaar uw dakgoot schoon! Heeft u nog geen servicecontract maar wel interesse? Via onderstaande link kunt u meer informatie vinden!
Ik wil ook een servicecontract! ›
Nieuwe interim directeur-bestuurder
Nieuwe interim directeur-bestuurder
Per 1 oktober is de heer Frans Crijns als interim directeur – bestuurder bij Woningstichting Domus in dienst getreden. Hiermee heeft hij het stokje overgenomen van Harrie Oosterlee, de nieuwe directeur - bestuurder van Woongoed 2000 in Reuver. Frans Crijns: ‘Ik heb enorm veel zin om met het team van Woningstichting Domus aan te slag te gaan. Er heerst een geweldige cultuur binnen deze organisatie, het huurdersbelang hebben de medewerkers hoog in het vaandel staan. Richting de voorgenomen fusie met Woongoed 2000 zal ik de belangen van Woningstichting Domus, haar huurders en haar medewerkers gaan behartigen.’
Meer weten over Frans Crijns? ›
Intentieovereenkomst fusie getekend
Intentieovereenkomst fusie getekend
Vorige maand hebben de Raden van Commissarissen van Woningstichting Domus en WoonGoed 2-Duizend de intentieovereenkomst tot fusie getekend. Samen met het bestuur van beide corporaties hebben ze hun handtekening gezet om de weg richting fusie in te slaan. De komende periode zal gebruikt worden om onderzoek te doen naar de te verwachten effecten van de fusie, waaronder de dienstverlening ten behoeve van onze huurders. Indien een definitief fusiebesluit genomen wordt, dan wordt de fusie in de loop van 2020 (het streven is per 1 juli 2020) gerealiseerd.
Lees hier meer over de voorgenomen fusie ›
Sloop project Bredeweg staat gepland!
Sloop project Bredeweg staat gepland!
Na het ontvangen van de sloopvergunning van ons complex aan de Bredeweg, zijn de voorbereidingen hiervoor in gang gezet. Omdat er - zo goed als zeker - nieuwbouw gerealiseerd gaat worden, kunnen we nu ook sloopgericht gaan handelen. De firma Baetsen uit Veldhoven zal voor Woningstichting Domus de sloop gaan uitvoeren. De geschatte start van de sloop zal begin 2020 zijn.  Meer informatie over ons project op de Bredeweg vindt u op onze website.
Ga naar onze website ›
                                                           
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: