Onderwerp:

Sportnieuwsbrief special nummer 4 Nationale Sportweek

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Sportnieuwsbrief special nummer 4 Nationale Sportweek
 
 
Groningen viert de start van het nieuwe sportseizoen
 
Groningen staat van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september ruim een week lang in het teken van sport en bewegen. Het is de zestiende keer dat de NOC*NSF Nationale Sportweek wordt georganiseerd. Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Sport doet iets met je! Check voor meer info: www.sport050.nl/sportweek
 
 
Events in de gemeente Groningen
 
We hebben een prachtige line-up tijdens de Nationale Sportweek in Groningen, boordevol events om de jeugd in Groningen te stimuleren om te bewegen. Wat dacht je van de spectaculaire opening op de Grote Markt op vrijdag 20 september, de Open Manegedag in Glimmen, meerdere Bewegende Stad festivals in de openbare ruimte, een sport inspiratiebijeenkomst in het Hitachi Stadion, Bslim on Tour, beweegfestivals in Kardinge en Oosterparkwijk, de Thaisner Dörpsrun, de Sportieve Opening van het Schooljaar op Sportpark Corpus den Hoorn en als Grande Finale op 29 september een recordpoging Pasapasdansen op de Ossenmarkt.

Bekijk hier het volledige programma in Groningen.
 
 
 
Sportclubactie
 
Tijdens de Nationale Sportweek zetten sportclubs in de gemeente Groningen hun deuren open en kun je kennis maken met verschillende sporten. Hier vind je een overzicht van de deelnemende sportaanbieders en het sportaanbod. Korfbalvereniging Nic., Kazemi Taekwondo Academie en badmintonclub GO! doen bijvoorbeeld mee aan de sportclubactie en hier kun je tijdens de sportweek een gratis proefles volgen. Wil je als sportaanbieder meedoen? Meld je sportaanbod hier aan.
 
 
 
Sportpromotors Nationale Sportweek
 
Sport050 heeft diverse bekende sporters en coaches bereid gevonden een rol te spelen als sportpromotor van Groningen. Habib Kazemi, Arjan Taaij, Roel Boomstra, Margot Boer, Lois Abbingh, Nick den Hamer, Jorinde van Klinken, Sarèl de Jong, Thomas Koenis en Willemijn Bos ondersteunen allemaal de sportweek en de sport in Groningen. Mensen met grote verdiensten voor de sport, nationaal, internationaal én in Groningen. Lees hier wat sport met hen doet.
 
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: