Onderwerp:

Sportnieuwsbrief special nummer 2 Nationale Sportweek

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Sportnieuwsbrief special nummer 2 Nationale Sportweek
 
 
De Nationale Sportweek komt er weer aan!
 
Van vrijdag 20 t/m zondag 29 september 2019 gaan we in heel Nederland genieten van sportplezier, en natuurlijk ook in Groningen. De Nationale Sportweek zet sporten in de etalage en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Groningen was in 2018 één van de vijf hostcities van de Nationale Sportweek.
Lees meer >
 
 
Uitnodiging inspiratiesessie #2 Nationale Sportweek 2019
 
Op woensdag 3 juli van 20.00 tot 21.30 uur willen we jou graag meenemen in de plannen voor de Nationale Sportweek in Groningen. Daarnaast verzorgen we een inspiratiesessie en laten sportaanbieders zien wat zij kunnen doen in de Nationale Sportweek.
Lees meer >
 
 
 
Sportieve Opening van het Schooljaar
 
In Groningen vieren we tijdens de Nationale Sportweek, met alle partners, onder andere de Sportieve Opening van het Schooljaar. We gaan alle scholen in Groningen letterlijk in beweging zetten op vrijdag 27 september. De groepen 7 en 8 kunnen een sportieve ochtend beleven op Sportpark Corpus den Hoorn.
Lees meer >
 
 
 
Meld je sportclub aan!
 
Wij helpen je om jouw club maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. We geven je ideeën voor mogelijke evenementen, handvatten voor de promotie hiervan en hebben nuttige tips voor je samengesteld. En uiteraard promoten wij de sportweek via een (online) reclamecampagne en de speciale Sport050 krant die huis aan huis wordt bezorgd. Wil jij jouw sportclub graag in de schijnwerpers zetten?
Lees meer >
 
 
 
Programma in Groningen
 
We zijn alweer druk bezig met de voorbereiding voor een knallende Nationale Sportweek in september. We gaan weer voor een bomvol programma, zetten de Groninger jeugd in beweging en gaan de sport weer groots promoten in Groningen. Voor in 2019 staan weer diverse beweegfestivals en een sportbrede inspiratiebijeenkomst op het programma.
Lees meer >
 
 
 
Sportpromotors Groningen
 
De NOC*NSF heeft een aantal landelijke sportpromotors die zich verbinden aan de Nationale Sportweek. In Groningen zijn wij ontzettend trots op onze lokale sportpromotors. Onder andere Arjan Taaij, Jorinde van Klinken, Willemijn Bos en Habib Kazemi doen weer mee.
Lees meer >
 
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: