Van: ZINN
Onderwerp:

Nieuwsbrief ZINN Gezondheidszorg april 2019

Nieuwsbrief voor verwijzers
 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

 
 
 
Nieuwsbrief voor verwijzers
05 april 2019
 
 

Twee nieuwe multidisciplinaire producten, een goed verlopen audit en onze specialist ouderengeneeskunde start een spreekuur in het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. U leest er alles over in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 
 
Nieuw spreekuur specialist ouderengeneeskunde
 

ZINN Gezondheidszorg heeft een prachtig ingerichte onderzoeks- en behandelruimte in het nieuwe Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. Vanaf 1 mei 2019 houdt onze specialist ouderengeneeskunde hier op een vast moment spreekuur.

Verwijzen naar de specialist ouderengeneeskunde kan via ZorgDomein.
ZINN Gezondheidszorg is te vinden onder de items: 'geriatrie', 'ouderengeneeskunde', 'geestelijke gezondheidszorg' (zowel volwassenen als ouderen), 'verblijf en wonen' en 'verpleging en verzorging'. 

Heeft u vragen? Bel tijdens kantoortijden naar 050 585 24 35 of stuur een e-mail naar gezondheidszorg@zinnzorg.nl.

 
 
 
 
Verwijzen naar alle disciplines van ZINN Gezondheidszorg kan digitaal via ZorgDomein
 
Positief resultaat audit
 

In maart was weer de jaarlijkse externe audit door KIWA. De medewerkers van ZINN Gezondheidszorg hebben hierin met name de multidisciplinaire samenwerking laten zien. Het resultaat is positief! ZINN Gezondheidszorg voldoet aan de normen en blijft ISO gecertificeerd. De auditoren gaven een prachtig compliment: 

"Er is laten zien dat medewerkers de cliënt kennen, dat ze voor de cliënt gaan en creativiteit tonen waar dat mogelijk is."

 
Geen fax of post, maar digitaal via ZorgMail
 

U heeft het wellicht al gemerkt. Sinds enkele weken ontvangt u ontslagbrieven van de specialist ouderengeneeskunde, medicatielijsten en eindrapportages van de behandelaren snel, veilig en digitaal via ZorgMail. ZINN Gezondheidszorg is te vinden in het adresboek van ZorgMail. Ons ZorgMail e-mailadres is: zinngezondheidszorg@zorgmail.nl

 
 
Volg ZINN Gezondheidszorg ook op LinkedIn
 
Contracten voor de basis GGZ
 

Voor psychologie in de eerste lijn zijn er voor 2019 voor het eerst contracten afgesloten met een aantal zorgverzekeraars waaronder Menzis. Dit betekent dat de psychologen via de Basis GGZ cliënten met een DSM5 diagnose kunnen behandelen. De psychologen behandelen geen cliënten via de gespecialiseerde GGZ. 

Bij zorgverzekeraars waarmee geen contract is afgesloten, wordt een deel van het behandeltraject vergoed. Deze vergoeding ligt tussen de 65 en 80 procent. Als de cliënt deze nog niet heeft gebruikt, is het wettelijk eigen risico van toepassing, omdat de vergoeding van de Basis GGZ onder de basisverzekering valt. 

Verwijzen kan via ZorgDomein onder het item ’geestelijke gezondheidszorg’ (zowel volwassenen als ouderen) en vervolgens onder alle onderliggende items.

 
 
 
Twee nieuwe multidisciplinaire programma's
 

Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe multidisciplinaire programma's. Binnenkort starten twee nieuwe programma's: 

De twee programma's staan inmiddels in ZorgDomein, zodat u hier snel en gemakkelijk naar kunt verwijzen.
 

 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: