Van: ZINN
Onderwerp:

Nieuwsbrief ZINN Gezondheidszorg januari 2019

Nieuwsbrief voor verwijzers
 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

 
 
 
Nieuwsbrief voor verwijzers
04 januari 2019
 
 

In 2019 werken de psychologen van ZINN Gezondheidszorg in de eerste lijn, worden er nieuwe producten aangeboden en zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom COPD patiënten en fysiotherapie. Meer hierover in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 
 
Psychologie ZINN Gezondheidszorg in de eerste lijn
 

Vanaf 1 januari 2019 heeft ZINN Gezondheidszorg voor de psychologie in de eerste lijn met diverse zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat wij meer kunnen gaan behandelen in de eerste lijn en dat de cliënt in veel gevallen het grootste deel vergoed krijgt. Uw kunt via ZorgDomein verwijzen naar onze psychologie.

 
 
Verwijzen naar alle disciplines van ZINN Gezondheidszorg kan digitaal via ZorgDomein
 
Fysiotherapie bij COPD Gold klasse II of hoger in basisverzekering
 

Met ingang van 1 januari 2019 wordt gesuperviseerde oefentherapie bij COPD vanaf de eerste behandeling opgenomen in de basisverzekering, voor zover sprake is van COPD Gold stadium II of hoger. De omvang van de therapie gedurende maximaal 12 maanden, is afhankelijk van de classificatie voor symptomen en het risico op exacerbaties. Lees hier verder.

 
 
 
Multidisciplinaire aanpak Pre en post OK
 

Vanaf januari 2019 starten wij in locatie De Burcht met een nieuw product: een multidisciplinair eerstelijnsproduct pre- en postoperatief trainen bij een operatie, in combinatie met een voedingsadvies en indien nodig een psychologisch consult.

 
Ergotherapie inschakelen bij het leren omgaan met een hulpmiddel
 

Om het voor verwijzers zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u in ZorgDomein verwijzen naar de ergotherapie van ZINN Gezondheidszorg met behulp van het product ‘steunkousen aan- en uittrekken’. Maakt u er al gebruik van?

 
 
 
Multidisciplinair product: de thuiswonende cliënt met cognitieve problemen
 

Wat is er voor nodig om uw cliënt met (lichte) cognitieve problemen thuis te laten wonen? Ergotherapie en psychologie van ZINN Gezondheidszorg werken samen aan een product wat in februari in ZorgDomein zichtbaar wordt! Heeft u nu alvast een vraag hierover, mail dan naar dilgt.ergotherapie@zinnzorg.nl

 
 

“Alle medewerkers van ZINN Gezondheidszorg wensen u een voorspoedig 2019 en we kijken uit naar de samenwerking met u!”

 
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: