Onderwerp:

Sportnieuwsbrief nr. 51, december 2018

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Sportief december
 
De maand december is de gezelligste maand van het jaar. Met veel verleidingen schiet het sporten er vaak bij in. Maar juist in deze drukke periode is het belangrijk om structureel te blijven sporten. Je kunt natuurlijk wel het nuttige (bewegen) met het aangename combineren. In Groningen zijn ontzettend veel mogelijkheden om de maand december sportief door te komen. Wat dacht je van lekker schaatsen op de ijsbaan van Kardinge of de Grote Markt?
Lees meer >
 
 
Herindeling gemeente Groningen
 
Vanaf 1 januari 2019 vormen Groningen, Haren en Ten Boer samen de nieuwe gemeente Groningen. Op dit moment werken de drie gemeenten hard aan een goede overgang naar de nieuwe gemeente Groningen, ook op het gebied van sportbeleid en -uitvoering. Voor de sportclubs in Haren en Ten Boer betekent de herindeling dat ze voor de verhuur van sportruimte en voor het beheer en onderhoud van sportvoorzieningen in het vervolg terecht kunnen bij de directie Sport050 van de Gemeente Groningen.
Lees meer >
 
 
 
Energy Valley Topsportmaand Groningen
 
Groningen, Topsportstad van Nederland. Na twee succesvolle edities van de Energy Valley Topsportmaand, slaan de bij Energy Valley aangesloten topsportclubs ook dit jaar de handen ineen om de Energy Valley Topsportmaand te organiseren. Een maand waarin het voor de Groninger sportliefhebber mogelijk is om voor een aantrekkelijke prijs de sporten voetbal, basketbal, volleybal, hockey, ijshockey en korfbal te bezoeken.
Lees meer >
 
 
 
Vervolg Gelijk Speelveld buitensportclubs
 
Begin november bereikten de Sportkoepel en de gemeente overeenstemming over de inrichting van het project ‘Gelijk Speelveld’. Het doel van dit project is een gelijke behandeling van alle buitensportverenigingen. Het gaat daarbij om het betalen van de eigenaarslasten en om vergoedingen waar verenigingen wel of geen recht op hebben. Wat betreft eigendom van gebouwen hebben verenigingen hun keuze kenbaar gemaakt voor het eigenaarschap van het gebouw of het betalen van huur.
Lees meer >
 
 
 
Aanmelden sportaanbieders op platform Sport050
 
Ben jij een aanbieder van sport in de gemeente Groningen en wil je ook op dit sportplatform komen? Iedere commerciele aanbieder, sportvereniging of andere sportinitiatieven zijn welkom. Meld je nu aan. Probeer zo veel mogelijk informatie te geven in het formulier. Dit helpt je om meer leden te krijgen.
Lees meer >
 
 
 
 
 
 
Agenda
 
In Groningen is elke maand veel te beleven op het gebied van sport. Hieronder vindt u de belangrijkste activiteiten voor de maanden december en januari.
Voor een compleet overzicht van alle events klik hier.
 
15 december Abiant Lycurgus - TT Papendal Arnhem
16 december FC Groningen - FC Emmen
22 december GIJS Groningen - Amstel Tijgers Amsterdam
1 januari KPN NK Marathon
4 januari FlexVirtual International Footvolley Tournament Groningen 2019
5 januari GIJS Groningen - Capitals Leeuwarden
9 januari Introductie sportpsychologie voor coaches
9 januari Donar - Pallacanestro Varese (ITA)
10 januari Donar - Dutch Windmills
12 januari Donar - BAL Weert
13 januari Workshop voor coaches: 'leerlijn mentale training'
19 januari GIJS Groningen - Nijmegen Devils
20 januari De Groene 4 Mijl
22 januari Kings of Darts
26 januari GIJS Groningen - Smoke Eaters Geleen
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2018 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: