Onderwerp:

Uniform Pensioenoverzicht al bekeken? | Maatchappelijk beleggen, wat is dat? | Uitslag verkiezingen Verantwoordingsorgaan

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
september 2018
 
Uniform Pensioenoverzicht al bekeken? | Maatschappelijk beleggen, wat is dat? | Uitslag verkiezingen Verantwoordingsorgaan
 
Uniform Pensioenoverzicht al bekeken? | Maatschappelijk beleggen, wat is dat? | Uitslag verkiezingen Verantwoordingsorgaan
 
 
 
Zo staat Pensioenfonds PostNL ervoor
 

Hoe financieel gezond het pensioenfonds is, drukken we uit in de beleidsdekkingsgraad. De beleidsdekkingsgraad is eind juli 2018 115,9%. Eind juni 2018 was deze 115,6%.

 
Meer informatie
 
 
 
 
Uniform Pensioenoverzicht al bekeken?
 

Actieve en oud-deelnemers hebben onlangs bericht ontvangen dat hun Uniform Pensioenoverzicht 2018 (UPO 2018) voor hen beschikbaar is. Ook het pensioendashboard is bijgewerkt. U kunt in het pensioendashboard zien welke keuzes u kunt maken en wat de invloed van die keuzes is op uw eigen situatie. Rond eind oktober wordt nogmaals het pensioendashboard en MijnPensioenoverzicht.nl geactualiseerd.

 
Wat zie ik in het UPO?
 
 
 
Maatschappelijk beleggen, wat is dat?
 
Maatschappelijk beleggen, wat is dat?
 

Pensioenfonds PostNL houdt met de belegging van pensioengelden rekening met maatschappelijke zaken zoals het milieu, veiligheid en gezondheid. Hoe? In een kort gesprek leggen Jeroen & Jeroen van het pensioenfonds dit uit.

 
Bekijk het gesprek
 
 
 
 
Uitslag verkiezingen Verantwoordingsorgaan
 

De uitslag is bekend! Uwe Heiligers blijft in het verantwoordingsorgaan actief namens gepensioneerden. Gea Eleveld is herbenoemd. 

 
Lees meer
 
 
 
 
Vacature bestuurslid
 

Door het vertrek van één van de twee bestuursleden namens pensioengerechtigden, ontstaat een vacature in het bestuur. Daarom zijn wij op zoek naar kandidaten. Vooral kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van vermogensbeheer en/of planning & control. Binnenkort meer hierover! Houd de website en de digitale pensioeninfo in de gaten.

 
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: