Onderwerp:

Uw mening telt! | FinanciŽle situatie | Nieuwe documenten op de website

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
juli 2018
 
Uw mening telt! | Financiële situatie  | Nieuwe documenten op de website
 
Uw mening telt! | Financiële situatie | Nieuwe documenten op de website
 
 
 
Uw mening telt!
 

Pensioenfonds DNB hecht waarde aan uw mening. We vinden het dan ook belangrijk om te weten hoe u over onze communicatie denkt. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Om daarachter te komen, voeren we een tevredenheidsonderzoek uit. Net als in 2016. 

Het grote verschil met twee jaar geleden is dat we nu ook graag van u willen weten hoe u denkt over maatschappelijk verantwoord beleggen. Welke wensen heeft u op dat gebied? Welke keuzes kunnen we als pensioenfonds maken? We horen het graag van u. Meer weten over maatschappelijk verantwoord beleggen? Lees dan de blog van bestuurslid Steffie Schwillens.

U heeft een brief of e-mail ontvangen over het tevredenheidsonderzoek. In de brief of e-mail staat een link naar de vragenlijst, inclusief een persoonlijk inlogcode. 

 
Doe mee aan het onderzoek
 
 
 
 
 
Financiële situatie
 

Hoe het pensioenfonds er financieel voor staat drukken we uit in de dekkingsgraad. Dit percentage geeft de verhouding weer tussen de bezittingen en de verplichtingen van het pensioenfonds in een maand. Het gemiddelde van de afgelopen twaalf maanddekkingsgraden is de beleidsdekkingsgraad. Eind juni 2018 was de beleidsdekkingsgraad 123,6%.

 
Bekijk het verloop van de dekkingsgraad
 
 
 
 
Nieuwe fondsdocumenten op de website
 

Op de website van het fonds zijn onder ´Fondsdocumenten´ twee nieuwe documenten geplaatst. Het gaat hierbij om het pensioenreglement Directeuren DNB en de uitvoeringsovereenkomst.

 
Lees de fondsdocumenten
 
 
 
 
LinkedIn  Volg ons op LinkedIn
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen