Onderwerp:

Werkgeversnieuwsbrief Pensioenfonds Vervoer

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen?
Klik hier voor de online versie
Nieuwsbrief werkgevers
September 2018
www.pfvervoer.nl   werkgever@pfvervoer.nl
Inhoud

Tabblad onafgeronde mutaties verdwijnt

Digitale nota's: gemakkelijk, veilig en overzichtelijk

Alleen nog mutaties mogelijk vanaf 1-1-2016

Contact

Heeft u vragen over het werkgeversportaal, nota's of het pensioen van uw werknemers? Neem dan contact op met Pensioenfonds Vervoer via (050) 582 98 88. Of stuur een e-mail naar werkgever@pfvervoer.nl.
Snel naar

Looncomponenten
Notadata & vervaldata 2018
Kerncijfers 2018
Tabblad onafgeronde mutaties verdwijnt

Vanaf 28 september vervalt het tabblad ‘Onafgeronde mutaties’ op het werkgeversportaal. U hoeft een mutatie dus niet meer op te slaan en door te geven via een apart tabblad. U geeft uw mutatie voortaan direct door via het tabblad waarop u de aanpassing doorvoert. 
 
Controleer vóór 28 september of u nog onafgeronde mutaties heeft  
Wilt u controleren of er nog mutaties in het tabblad ‘Onafgeronde mutaties’ staan die u wilt doorgeven? Als dit het geval is, vragen we u om deze te verzenden. Wij verwerken ze daarna in onze administratie. De onafgeronde mutaties die u niet verzendt, vervallen na 28 september.
 
U kunt de mutaties nog steeds nakijken
In het tabblad ‘Historie’ ziet u alle mutaties die u of uw administratiekantoor heeft doorgegeven. Voor een gedetailleerd overzicht van de mutaties klikt u rechts bovenin op ‘Download historie’.
 
TIP: Veel mutaties? Lever de gegevens aan via bestandsaanlevering
‘Bestandsaanlevering’ is een manier om via een Excelbestand in één keer meerdere mutaties aan ons door te geven. Voordat u het bestand in het portaal uploadt, kunt u de mutaties controleren. Ga voor meer informatie over bestandsaanlevering naar de website
Digitale nota's: gemakkelijk, veilig en overzichtelijk

Iedere maand of iedere vier weken krijgt u van ons een nota. U kunt ervoor kiezen uw nota’s via e-mail van ons te ontvangen. U kunt deze digitale nota’s eenvoudig archiveren en doorsturen naar uw administrateur. Als u niet betaalt via automatische incasso, dan kunt u via uw digitale nota’s direct betalen met iDeal.
 
Instellen is heel eenvoudig!
-      Log in op het werkgeversportaal.
-      Op het tabblad ‘Mijn gegevens’ kiest u betaalgegevens wijzigen. 
-      Via ‘Wijzigen’ onder het kopje ‘Betaalgegevens Beroepsvervoer’ geeft u aan dat u uw nota via e-mail wilt krijgen. Geef hier ook het e-mailadres door.
 
We hebben drie dagen nodig om uw keuze voor digitale nota’s te verwerken. 

Ga naar het werkgeversportaal.

Het gemak van automatische incasso
Kiest u voor automatische incasso, dan schrijven we de premie iedere maand automatisch af van het rekeningnummer dat u opgeeft. Dit doen we op de vervaldatum van de nota.
 
Automatische incasso regelt u op het werkgeversportaal via het tabblad ‘Mijn gegevens’. U kunt de automatische incasso op ieder moment weer stopzetten.Alleen nog mutaties mogelijk vanaf 1-1-2016

Vanaf nu is het niet meer mogelijk om met terugwerkende kracht mutaties vóór 1 januari 2016 door te geven in het werkgeversportaal. Klopt er iets niet in de gegevens voor 1 januari 2016? Neem dan contact met ons op.

Verzonden met iMailingtool Afmelden of e-mailadres wijzigen | Doorsturen | Printen
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: