Onderwerp:

Hoe scoren wij? | Op bezoek bij Caribabad en Safari Resort Beekse Bergen | FinanciŽle situatie | Wie is de persoon aan de lijn?

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
mei 2018
 
Hoe scoren wij? | Op bezoek bij Caribabad en Safari Resort Beekse Bergen | Financiële situatie | Wie is de persoon aan de lijn?
 
Hoe scoren wij? | Op bezoek bij Caribabad en Safari Resort Beekse Bergen | Financiële situatie | Wie is de persoon aan de lijn?
 
 
 
Hoe scoren wij?
 

Wij vinden jouw mening belangrijk. Daarom hebben we begin dit jaar een steekproefonderzoek gedaan naar de tevredenheid over Pensioenfonds Recreatie in het algemeen én over de communicatie. In totaal hebben 298 deelnemers hun mening laten weten. De resultaten gebruiken wij als input om onze dienstverlening te verbeteren. 

 
Bekijk de resultaten
 
 
 
Rob Koster, Caribabad: "Iedere stap die goed uitpakt voor de deelnemers, juich ik toe"
 
Rob Koster, Caribabad: "Iedere stap die goed uitpakt voor de deelnemers, juich ik toe"
 

Met een kleine 80 medewerkers is Caribabad uit Gorinchem een middelgrote werkgever die is aangesloten bij Pensioenfonds Recreatie. Een gesprek met directeur Rob Koster (rechts op de foto) en collega Arnoud van Heumen over pensioenbewustzijn, schaalvergroting en transparantie.

 
Lees het interview
 
 
 
Een gastvrij welkom voor Safari Resort Beekse Bergen
 
Een gastvrij welkom voor Safari Resort Beekse Bergen
 

Begin deze maand bracht Pensioenfonds Recreatie een bezoek aan het prachtige Safari Resort Beekse Bergen. En omdat het pensioenfonds de pensioenen regelt voor de medewerkers van het resort, grepen we dit moment aan om persoonlijk kennis te maken met een aantal nieuwe deelnemers. Zo spraken we onder andere met twee Rangers van het resort. Natuurlijk kwamen we niet met lege handen aan...

 
Lees meer
 
 
 
 
De beleidsdekkingsgraad nadert de 100%
 

De beleidsdekkingsgraad geeft aan of Pensioenfonds Recreatie genoeg geld heeft om de pensioenen van nu en later te kunnen betalen. Is de beleidsdekkingsgraad 100%? Dan heeft het fonds precies 1 euro in bezit voor elke euro aan uit te keren pensioen. Eind april was onze beleidsdekkingsgraad 98,7%. Deze is gelijk gebleven ten opzichte van afgelopen maart. 

 
Meer weten over de financiële situatie
 
 
 
Wie is de persoon aan de lijn?
 
Wie is de persoon aan de lijn?
 

Ontmoet Koen (33 jaar), pensioendeskmedewerker bij TKP. Hij beantwoordt al 7,5 jaar al uw pensioenvragen en vindt de pensioensector juist zo leuk omdat hij niks hoeft te verkopen. “Wat ik doe in mijn werk is mensen helpen!” Hoe Koen dat precies doet? “Als ik word gebeld met een vraag, wijs ik op situaties waar vaak geen rekening mee wordt gehouden. Ik denk dus nóg een stapje vooruit,” antwoordt hij.

 
Lees het interview
 
 
 
 
Vragen? We staan voor je klaar!
 

Heb je vragen over je pensioen? Neem contact op met Koen of één van zijn collega's van de pensioendesk via (050) 52 25 020  (op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur), of stuur een e-mail naar deelnemer@pensioenfondsrecreatie.nl

 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: