Onderwerp:

Sportnieuwsbrief special Nationale Sportweek

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Sportnieuwsbrief special Nationale Sportweek
 
 
Groningen hostcity Nationale Sportweek
 
Groningen is één van de hostcities van de Nationale Sportweek 2018. Dat maakte wethouder Paul de Rook bekend op een ijskoude zaterdagavond in maart, tijdens de Nacht van Groningen. Van open clubtrainingen tot een Bewegende Stad Festival, en van een sportcongres tot een bedrijfssportdag: tijdens de Nationale Sportweek zullen er allemaal mooie sportinitiatieven in Groningen ontstaan. De NOC*NSF komt deze week ook een dag naar Groningen. Tijdens een groot evenement vieren we die dag samen de start van het nieuwe sportseizoen.
Lees meer >
 
 
Wat is de Nationale Sportweek?
 
De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om sport te promoten en mensen te inspireren te gaan bewegen. Van 15 tot en met 29 september 2018 zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven.

De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Samen kunnen we Europa inspireren om meer te bewegen.

In 2018 bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar. Reden voor een groot sportfeest. Daarom is deze editie van de NSW langer, groter en leuker dan ooit! Daarnaast zijn er dit jaar vijf speciale hostcities (Deventer, Groningen en drie nog aan te kondigen steden). Met de extra lange Sportweek overlappen we de Europese Week van de Sport en eindigen met een nacht van de sport op 29 september.
Lees meer >
 
 
 
Meedoen als sportclub?
 
Tijdens de Nationale Sportweek willen we graag dat iedereen in Nederland geniet van sport en beweging. Sport is namelijk leuk en sporten met vrienden is nóg leuker! NOC*NSF biedt een toolkit die helpt om uw club maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Ze geven in een handig stappenplan ideeën voor mogelijke activiteiten, handvatten voor de promotie hiervan en hebben nuttige tips voor u samengesteld. Hebt u na het lezen van de toolkit nog vragen? Dan staat het NOC*NSF Sport Supportteam voor u klaar! Het thema van de Nationale Sportweek 2018 is: 'Jouw sport, jouw club'.
Lees meer >
 
 
 
Uitnodiging inspiratiesessie Nationale Sportweek
 
Op donderdag 7 juni van 19:00 tot 21:30 uur nemen we sportclubs mee in de plannen voor de Nationale Sportweek in Groningen. Tijdens deze bijeenkomst verzorgt de NOC*NSF ook een inspiratiesessie, om sportaanbieders te laten zien wat zij kunnen doen in de Nationale Sportweek. De bijeenkomst vindt plaats in Sportcentrum Kardinge, vergaderzaal 2 (1ste etage), Kardingerplein 1.

Programma
19.00 uur Inloop
19.30 uur Opening
19.45 uur Nationale Sportweek in Groningen door projectgroep
20.00 uur Start inspiratiesessie door NOC*NSF
21.00 uur Borrel en nazit
21.30 uur Einde programma

Aanmelden
Wilt u aanwezig bij deze inspiratiesessie? Stuur dan vóór 2 juni een e-mail naar: info@sport050.nl en geef aan met hoeveel personen u komt.
 
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2018 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: