Onderwerp:

Kom naar de beurs!

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
februari 2018
 
Kom naar de beurs!
 
Kom naar de beurs!
 
 
 
Uw pensioenfonds op Bakkersvak 2018
 
Op 4 en 5 maart staat het Bakkers Pensioenfonds weer op Bakkersvak, dé vakbeurs voor de Nederlandse bakkerijsector. U vindt ons in stand D149 in de Evenementenhal Gorinchem.
 

Misschien denkt u wel eens na over uw pensioen? Of is het voor u juist nog een ver-van-uw-bed-show? Ongeacht uw situatie, het pensioenfonds staat voor u klaar op Bakkersvak. Meer weten over uw pensioen? Onze pensioenspecialisten staan u graag te woord tijdens de beurs.

 
Lees meer over Bakkersvak 2018
 
 
 
Hoe staan we er financieel voor?
 
Hoe staan we er financieel voor?
 

De beleidsdekkingsgraad van het Bakkers Pensioenfonds kende in 2017 een stijgend verloop, namelijk van 92,9% eind 2016 naar 101,2% eind 2017. Ondanks de verbeterde financiële situatie, kunnen we uw pensioen niet (gedeeltelijk) verhogen. Daarvoor moet onze beleidsdekkingsgraad minimaal 110% zijn. We verwachten de pensioenen ook de komende jaren niet te kunnen verhogen.  

 
Volg de ontwikkeling van onze beleidsdekkingsgraad
 
 
 
AOW-leeftijd en pensioen(richt)leeftijd, hoe zit dit?
 
AOW-leeftijd en pensioen(richt)leeftijd, hoe zit dit?
 

De pensioenrichtleeftijd wordt vastgesteld door de overheid en is om te bepalen hoeveel pensioen iemand maximaal mag opbouwen binnen de belastingregels. Vanaf 2018 is deze verhoogd van 67 naar 68 jaar, ook bij het Bakkers Pensioenfonds. Maar hoe zit het dan met de pensioendatum en de AOW-leeftijd?

 
Lees meer
 
 
 
 
Mijnpensioenoverzicht.nl iedere drie maanden bijgewerkt
 

Op mijnpensioenoverzicht.nl vindt u niet alleen uw opgebouwde pensioen bij het Bakkers Pensioenfonds, maar ook al het pensioen dat u bij andere werkgevers heeft opgebouwd. Daarnaast staat op deze website informatie over de AOW-uitkering die u kunt verwachten. 

De gegevens op deze website werden eerst maar één keer per jaar ververst. Vanaf nu worden deze iedere drie maanden bijgewerkt. Reden genoeg om wat vaker uw pensioen te checken!

 
Bekijk al uw pensioenen
 
 
 
De pensioendesk is er voor u!
 
De pensioendesk is er voor u!
 

Heeft u een vraag? Wij zitten klaar om u te helpen. Via (050) 522 50 00 kunt u ons bellen, of u kunt ons mailen via pensioen@bakkerspensioen.nl.

 
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen