Onderwerp:

Nieuwsbrief Volksvermaken

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen?
Klik dan hier.
 
Feest in de stad  
Nieuwsbrief   Feest in de stad   Volksvermaken
  Feest in de stad  
  Feest in de stad  
 
 
 
Beste Vrienden van de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken, Groningers en niet Groningers (ook welkom)
Allemaal eerst genieten van de prachtige vakantiemaand Augustus. Dan aan het einde Groningens ontzet vieren! Op 26, 27 en 28 Augustus zijn er weer tal van activiteiten met het zwaartepunt op 28 Augustus.
 
Het volledige programma van die drie dagen is te vinden op onze website met een onderverdeling in ‘t Peerdespul en het Stadsprogramma.
 
Natuurlijk is alles gratis toegankelijk en dat hopen we lang zo te kunnen houden. Als u dat ook wil (en wie wil dat niet) dan is elke tientje welkom. Wordt dus ook Vriend van Volksvermaken en steun de KVvV bij het organiseren van ‘de 28ste’. (PS. U bent al Vriend, dus stuur deze mail vooral door aan anderen…)
 
Alles is gratis toegankelijk maar soms moet u zich wel even aanmelden. Drie onderdelen brengen we nog even onder de aandacht:
 
Noord Nederlands Orkest 28 Augustus concert
 


Zondag 27 Augustus 20.00-22.00 Vismarkt

Al jarenlang (met een uitzonderinkje) vaste gast van de KVvV rondom 28 Augustus. Het NNO voert het programma op wat zij ook in het Concertgebouw Amsterdam opvoeren. Acteur en regisseur Harry Piekema – bij het grote publiek bekend van zijn rol als supermarktmanager in de TV spots van Albert Heijn – neemt de aanwezigen mee in de wereld van de film- en seriemuziek. Bekende tunes uit o.a. Fantasia, Shrek the Third, Pulp Fiction, Men in Black en Batman passeren de revue. Ook echte ‘bingewatchers’ kunnen hun hart ophalen, met de tunes van topseries als Downton Abbey, House of Cards en Game of Thrones. De Wereld van Film en TV wordt gedirigeerd door Christian Schumann, die sinds een aantal jaren ook als filmcomponist naam begint te maken.

Zondag 27 augustus tussen 20.00 uur tot 22.00 uur op de Vismarkt is een must see. De toegang is gratis en aanmelden hoeft echt niet (we kunnen 5000 man kwijt).
 
Bommen Berend Muziektheater / Bommen Berend Jeugdkoor
 


Zaterdag 26 augustus Tijdstip: 14.00 uur (première), 16.00 uur en 20.00 uur. De toegang is gratis Locatie: USVA, Munnekeholm 10, Groningen.
Maandag 28 augustus Tijdstip: 14.00 uur,16.00 uur en 20.00 uur. De toegang is gratis Locatie: Der Aa-theater, A-Kerkstraat 11, Groningen.

Op twee verschillende locatie en twee dagen 6 opvoeringen van het Bommen Berend Muziektheater. Vorig jaar een doorslaand succes en dit jaar nog leuker, professioneler en nog beter (kan haast niet..). Als het NNO een must see is, mag u dit ook niet missen. Maar hier zijn de zitplaatsen wel beperkt, dus als u wilt kijken moet u even een kaartje bestellen (wel gratis) via bommenberendmuziektheater@gmail.com
 
Groote Maaltijd
 


Locatie: Weeva, Zuiderdiep van 17:00 uur tot 19.30 uur.

Inmiddels een begrip aan het worden op Groningen Ontzet. Als u Vriend bent of Vriend wil worden (en wie wil dat nou niet) is er de jaarlijkse Groote Maaltijd bij het WEEVA. Vrienden van Volksvermaken die zich hebben aangemeld voor de Groote Maaltijd schuiven gratis aan bij de Groote Maaltijd. Als u voor de 28ste Vriend wordt eet u ook gratis mee. Traditioneel is dat zuurkool met aardappelen en de Bommen Berend gehaktbal die – ook al weer traditiegetrouw -  buiten op het Zuiderdiep op banken en gezamenlijk als één volk in een Breugeliaanse setting wordt genoten. Soms met Franse chansons.

Ook dit event mag zich verheugen in een steeds grotere belangstelling, maar de kok moet wel even weten hoeveel ballen hij moet draaien. U moet zich als vriend dus wel even vooraf aanmelden via info@volksvermakengroningen.nl

Voor het organiseren van 28 Augustus danken wij onze hoofdsponsors, de sponsors die Leden zijn van het Gilde 1672 en al onze overige sponsors (zowel die in Euro’s als in natura).
 
 
 
 
 
  Deze nieuwsbrief is verzonden met iMailingtool van iWink Afmelden  
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: