Onderwerp:

Het laatste nieuws over uw pensioen

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
juli 2017
Het laatste nieuws over uw pensioen
Het laatste nieuws over uw pensioen
 
Financiële situatie
 

De dekkingsgraad van pensioenfonds DNB geeft de verhouding weer tussen de bezittingen en de verplichtingen van het pensioenfonds, in een percentage. Op de website van het fonds staat een grafiek waarin twee lijnen zijn aangegeven: de maanddekkingsgraad en de beleidsdekkingsgraad. De beleidsdekkingsgraad is het gemiddelde van de voorgaande twaalf maanddekkingsgraden. Voor het beleid dat het bestuur van Pensioenfonds DNB voert, is de beleidsdekkingsgraad leidend. 

 
Bekijk de beleidsdekkingsgraad
 
 
Jaarverslag 2016
 

Het Jaarverslag 2016 van Pensioenfonds DNB kunt u vinden op de website van het fonds.

Daarnaast hebben we een paar in het oog springende zaken op een speciale webpagina samengevat

 
 
Wie is wie in het bestuur
 

Heeft u altijd al willen weten wie er betrokken zijn bij het besturen van uw pensioenfonds? Kijk dan eens op de website van het fonds. Daar stellen de leden van het bestuur, de Raad van toezicht en het Verantwoordingsorgaan zichzelf voor.

 
Pensioendashboard
 

Op www.dnbpensioenfonds.nl vinden deelnemers die nog pensioen opbouwen onder ‘Mijn Pensioen’ hun persoonlijke pensioendashboard. Dit dashboard berekent hoeveel het pensioen wordt als zij bijvoorbeeld eerder of later met pensioen gaan. Maak als deelnemer met behulp van het pensioendashboard een eigen pensioenberekening en u weet dan snel hoe het er met uw pensioen voorstaat.

Heeft u naar aanleiding van de uitkomsten nog vragen, of komt u er met het dashboard niet helemaal uit? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met de pensioenconsultants. Dat kan via (050) 582 79 79, of per e-mail: dnbpensioeninfo@tkppensioen.nl.

 
Blog door het bestuur
Blog door het bestuur
 

De bestuursleden van Pensioenfonds DNB willen graag laten zien wat hen als bestuurslid zoal bezig houdt. Daarom houden ze bij toerbeurt een blog bij op de website van het fonds.

 
Bekijk de meest actuele bijdrage
 
 
 
LinkedIn  Volg ons op LinkedIn
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen