Onderwerp:

Nieuw: Anw-pensioen | Hoe staan we er financieel voor? | EHBP-kit

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
juni 2017
Nieuw: Anw-pensioen | Hoe staan we er financieel voor? | EHBP-kit
Nieuw: Anw-pensioen | Hoe staan we er financieel voor? | EHBP-kit
 
Nieuw: Anw-pensioen
 
Per 1 januari 2017 is de pensioenregeling op een aantal punten aangepast. Een verandering is dat het partnerpensioen is gestopt. Dit betekent dat uw medewerker geen partnerpensioen opbouwt. Het is belangrijk om dit ook als werkgever onder de aandacht te brengen. Als uw medewerker wel een partnerpensioen wil opbouwen, dan kan hij of zij kiezen voor een Anw-pensioen bij Pensioenfonds Recreatie. Uw medewerkers kunnen zich tot 1 juli 2017 aanmelden. Deze week ontvangen uw medewerkers hierover een herinneringsbrief.
 
Lees meer over het Anw-pensioen
 
 
Hoe staan we er financieel voor?
Hoe staan we er financieel voor?
 
Eind mei was de beleidsdekkingsgraad van Pensioenfonds Recreatie 97,2%. Onze dekkingsgraad is al langere tijd niet voldoende. Het verlagen van de pensioenen is in 2017 niet aan de orde. Als de financiële situatie niet verbetert, dan kan verlagen in de toekomst wel aan de orde zijn.
 
Lees meer over onze financiële situatie
 
 
 
EHBP-kit
 
EHBP staat voor Eerste Hulp Bij Pensioen. Want u biedt als werkgever uw werknemers een mooie arbeidsvoorwaarde: pensioen. U bent verantwoordelijk voor verschillende zaken, maar vaak ook het eerste aanspreekpunt voor uw werknemers als het over pensioen gaat. We kunnen ons voorstellen dat u hierbij soms wat hulp kunt gebruiken. Daarom hebben we speciaal voor u een EHBP-kit ontworpen: een handige pagina met informatie en documenten die voor u als werkgever interessant zijn.​
 
Ga naar de EHBP-kit
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: