Onderwerp:

GFI-werkgevers opgelet | Onze financiŽle situatie | Vraag het de pensioenconsulent

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
mei 2017
GFI-werkgevers opgelet | Onze financiële situatie | Vraag het de pensioenconsulent
GFI-werkgevers opgelet | Onze financiële situatie | Vraag het de pensioenconsulent
 
Hoe staat BPL Pensioen er financieel voor?
 

Eind april 2017 was de beleidsdekkingsgraad 95,0%. De dekkingsgraad is de verhouding tussen het bedrag dat het pensioenfonds moet uitkeren en het bedrag dat het pensioenfonds in kas heeft.

De beleidsdekkingsgraad is het gemiddelde van de actuele dekkingsgraden van de afgelopen twaalf maanden. Eind april was onze actuele dekkingsgraad 100,8%.

Meer informatie over de dekkingsgraad

 
 
Ingewikkelde pensioenvraag?
 
Onze pensioenconsulenten weten raad!
 

Als u vragen heeft, kunt u terecht bij onze Werkgeversdesk. Maar u kunt ook aankloppen bij één van de drie pensioenconsulenten van BPL Pensioen. 

Even voorstellen
Het consulententeam bestaat uit Bart Bekker, Leendert Bakker en Robin Bond. Hun dienstverlening is vooral gericht op de werkgevers, maar ze hebben ook veel contact met werknemers.

Vragen van werkgevers gaan vaak over de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld: wat zijn de gevolgen voor het pensioen als mijn bedrijf gaat uitbreiden of juist krimpen? Steeds meer werkgevers vragen een consulent om een presentatie over de pensioenregeling te geven aan hun personeel. Kortom: de consulenten zijn de pensioenexpert voor werkgevers én werknemers!

 
Neem contact op met de consulent uit uw regio
 
Herstelplan
 
De financiële situatie van BPL Pensioen is de afgelopen twaalf maanden behoorlijk verbeterd. Toch voldoet deze nog niet aan de wettelijke eisen. Daarom heeft BPL Pensioen een nieuw herstelplan gemaakt. Dit herstelplan is op 31 maart 2017 gestuurd aan De Nederlandsche Bank (DNB), de toezichthouder.
 
Meer informatie over het herstelplan
 
 
Excedentregelingen
Excedentregelingen
 
Extra pensioen voor uw werknemers
 
Als werkgever biedt u uw werknemers al een mooie arbeidsvoorwaarde: de pensioenregeling van BPL Pensioen. Heeft u werknemers die meer verdienen dan €53.701,- bruto per jaar? Deze werknemers kunt u bij BPL Pensioen extra pensioen laten opbouwen. Dat kan met een van de excedentregelingen van BPL Pensioen. Zo bindt u deze waardevolle groep werknemers nog meer aan uw bedrijf.
 
Bekijk de brochure over de excedentregelingen
 
 
GFI-werkgevers let op!
 
Binnenkort verzoek loongegevens
 
Ieder jaar stelt BPL Pensioen het VPL-premiepercentage vast voor werkgevers in de Groenten- en Fruitverwerkende Industrie (GFI). Om het premiepercentage voor 2017 definitief vast te stellen, hebben we bepaalde gegevens van u nodig.

Binnenkort ontvangt u per e-mail de vraag om de loongegevens over 2016 volgens het (oude) loonbegrip van GFI en BPL Pensioen te sturen. Daarmee berekenen we het definitieve premiepercentage voor 2017.
 
 
 
Wilt u geen digitale nieuwsbrief meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: