Onderwerp:

De vijf mooiste Buitenstates zijn bekend

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
    
 
Landelijk gelegen, vrijstaande woningen
Buitenstate op facebook   Buitenstate op twitter
Buitenstate.nl
 
 
 
 
Top 5 mooiste woningen bekend!
 
 
 
 
Genomineerden verkiezing De Mooiste Buitenstate
 
Genomineerden verkiezing De Mooiste Buitenstate
 
Maar liefst 231 woningeigenaren hebben zich aangemeld voor de Buitenstate verkiezing ‘De Mooiste Buitenstate’. Zoals blijkt uit de animo van ‘De Mooiste Buitenstate’ wordt die passie voor de vrijstaande woning en het buitenleven graag gedeeld met anderen. Uiteindelijk kozen de bezoekers van onze site www.demooistebuitenstate.nl voor deze top vijf:

 
Bekijk de Top 5
 
 
 
 
 
Fine-Oak: uniek ambachtelijk maatwerk in eiken
 
Graag stellen we een bijzondere partner aan u voor:
 
Fine-Oak: uniek ambachtelijk maatwerk in eiken
 
In uw Buitenstate geniet u het liefst zo veel mogelijk van Buiten. Natuur. Rust. Ruimte. Genieten van de wisseling van seizoenen. Fine-Oak komt aan uw verlangen naar het buitenleven tegemoet. Fine-Oak is gespecialiseerd in prachtige, solide eiken bijgebouwen, buitenkeukens, jachtkamers, tuinhuizen en overdekte terrassen. Maar ook verzorgt Fine-Oak monumentale gebouwen met duurzame houten constructies: de klant is koning. 
 
Meer prachtige buitengebouwen op maat
 
 
 
 
 
Buitenstate groeit: EUVERMAN & NUYTS en BERENDS-NAAFS worden lid
 
Buitenstate groeit: EUVERMAN & NUYTS en BERENDS-NAAFS worden lid
 
Sinds deze maand is het NVM kantoor Euverman & Nuyts, makelaars in Twente lid van samenwerkingsverband Buitenstate. Meestal worden worden kantoren lid om de productie in het buitengebied te verhogen. Maar Jeroen Nuyts, makelaar-directeur van Euverman & Nuyts Makelaars in Enschede, wordt het vijftiende Buitenstate lid omdat de productie al ís gestegen. ‘Er zijn steeds meer geïnteresseerden voor woonboerderijen, aansluiting bij Buitenstate zal zeker onderscheidend zijn.’
 
Waarom Jeroen Nuyts voor Buitenstate kiest
 
 
 
 
 
En nog zo'n bijzondere partner: Timber Living
 
Op maat gemaakt voor alleen!
 
En nog zo'n bijzondere partner: Timber Living
 
Hout voor de imposante en duurzame balkenstructuur van de skeletbouw. Glas tot aan de grond voor een optimale lichtinval. Dit zijn de vaste waarden van Timberliving-woningen. Voor de rest is alles invulbaar naar uw wensen, eisen, ideeën en behoeften. De afwerking, zowel binnen als buiten, kan in ieder bouwmateriaal plaatsvinden. U heeft de vrije keuze. Niet alleen qua indeling en uitvoering, maar ook wat het aantal meters en andere variabele factoren betreft. Het resultaat is een unieke woning op maat gemaakt voor u alleen.
 
Bekijk meer Timberliving woningen
 
 
 
 
 
Nederweerterdijk 15 te Meijel (Limburg)
 
425.000- k.k.
 
Nederweerterdijk 15 te Meijel (Limburg)
 
Net nieuw in verkoop deze vrijstaande woning met inpandige garage, achteraanbouw, paardenstallen, veldschuur/carport, schuur, longeercirkel, tuin met buitenvoorzieningen, erf en weiland. Deze woning biedt u veel mogelijkheden voor buitenwonen en genieten....
Bijzonder: het object beschikt over 52 zonnepanelen met een vermogen van 12.750 KW. Het opgewekte vermogen is ongeveer gelijk aan het totale gebruik.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Beatrixlaan 16 te Hengelo (Gelderland)
 
595.000,- k.k.
 
Beatrixlaan 16 te Hengelo (Gelderland)
 
Vrijstaand rietgedekt landhuis met een woonoppervlakte van circa 500 m2 met twee ruime bijgebouwen met meer dan 150 m2 bebouwde oppervlakte. De woning ligt op een ruim perceel van 2.508 m2 op wellicht de mooiste locatie van het dorp, direct grenzend aan het landelijk buitengebied.
 
Het woonhuis -bouwjaar 1948- is in 1974 verbouwd en d.m.v. een ruime hal is aansluitend een doelmatig praktijkgebouw verrezen met op de bovenverdieping 5 slaap- en/of hobbykamers, badkamer met bad, douche en wc, alsmede een bergruimte.
Van binnenuit zijn de twee garages bereikbaar met berging en een zolderkamer.
 
Lees meer
 
 
 
 
Uw Buitenstate Makelaar
 
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
                                                                       
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: