Onderwerp:

EBG Pitch - de 5G editie!

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
augustus 2017
 
 
EBG Pitch
 

Na een zeer succesvolle eerste editie afgelopen zomer, komt er nu een tweede editie van EBG Pitch! Deze keer zoeken we ondernemers en studenten die een goed idee hebben met 5G. Heb je een innovatieve onderneming of droom jij al jaren van de mogelijkheden met 5G? Tijdens EBG Pitch maak je kans op € 20.000 voor uitwerking van jouw idee én de mogelijkheid om je idee te testen in ons 5G Lab, dé proeftuin voor 5G. Door mee te doen geef je jouw idee met 5G een vliegende start! 

 
Vooraanmelding is geopend!
 

Ben je student, of heb jij een mkb-bedrijf of startup en heb jij innovatieve plannen met 5G? Dan kun je nu hier je gegevens achterlaten! Je hoort dan als eerste wanneer je jouw idee kunt indienen.

 
De 5G editie
 

5G is pas vanaf 2020 commercieel verkrijgbaar, maar wij zijn nu al op zoek naar ideeën voor mogelijke toepassingen. Met EBG Pitch bieden we ondernemers met een goed idee, dat relevant is voor Noord-Groningen, een podium.

Zien wij iets in jouw idee met 5G? Dan krijg je van ons een uitnodiging voor de selectiedag op 26 september. De deelnemers met de drie beste ideeën gaan door naar de volgende ronde. Zij mogen 19 oktober hun idee live pitchen op het EBG pitchevent! Dit vindt plaats tijdens Trendship in Martiniplaza. Daar krijg je de mogelijkheid om het publiek te bewegen en te inspireren om op jouw idee te stemmen, erin te investeren of een donatie te doen.

Voor meer informatie en de vooraanmelding: kijk op economicboardgroningen.nl/ebgpitch

 
Tot ziens bij EBG Pitch!
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: