Onderwerp:

Uitnodiging Webinar

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
           
    Bekijk de webversie    
           
   
 
   
  Webinar:
  Talking Excellence met de webapp FACE
 
   
 
  Wat is mijn visie op talentonderwijs of op talentontwikkeling? Hoe denkt mijn team daarover?
Waar is ons talentonderwijs op gebaseerd? Wat vind ik/ vinden wij daarvan?
 
 
 
 
Een paar vragen die je jezelf zou kunnen en misschien wel zou moeten stellen als je talentonderwijs verzorgt. Het lectoraat Talentontwikkeling in Hoger Onderwijs en Samenleving heeft naar aanleiding van uitgebreid onderzoek een app genaamd FACE ontwikkeld die ondersteunend kan werken bij het vormen van een visie op het eigen (talent)onderwijs. Tevens is er een artikel over het onderzoek verschenen. In samenwerking met het Hanze Honours College zijn passende werkvormen uitgewerkt om zo de app FACE nog meer betekenis te geven. Alles is nu voor u beschikbaar en we laten u hiermee graag kennismaken in een Webinar op 23 mei aanstaande!
 
Voor wie: Docenten, trainers, coaches en onderwijskundig adviseurs, onderwijsmanagers en coördinatoren. Geïnteresseerde studenten zijn van harte welkom! 
 
Wanneer:  Maandag 23 mei van 15.00 tot 16.30 uur.
 
Opgeven: via deze link 
 
De webinar wordt kosteloos aangeboden.
 
Na opgave ontvangt u in de week voor de webinar een link via de mail.
 
Contact: talentdevelopmentresearch@org.hanze.nl

Deze Webinar is mede mogelijk gemaakt met (kennisbenutting plus) financiering van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek. En komt voort uit het door Nationaal Regieorgaan Onderzoek gefinancierde onderzoeksproject Exchange: cultuurverandering en uitstraling door excellentieonderwijs (405-15-603). Dit onderzoeksproject is een samenwerkingsverband tussen het lectoraat Talentontwikkeling in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen, TU Delft, Universiteit Twente en Universiteit Utrecht.
 


 
   
 
 
   
 
 
  www.hanze.nl     © 2022 Hanzehogeschool Groningen Afmelden  
  In onze privacyverklaring is te lezen hoe we met persoonsgegevens omgaan.