Onderwerp:

We praten je graag even bij. Hoe staan we ervoor?

 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
november 2020
 
We praten u graag even bij. Hoe staan we ervoor?
 
We praten u graag even bij. Hoe staan we ervoor?
 
 
 
Hoe staan we er financieel voor?
 

De beleidsdekkingsgraad is een belangrijke graadmeter om te zien hoe wij er als fonds financieel voor staan. In maart heeft het fonds net als andere fondsen de negatieve financiële gevolgen van de economische situatie gemerkt. Het effect van het coronavirus op de financiële markten was de grote oorzaak. Het fonds herstelt langzaam en we zien een lichte stijging van de dekkingsgraad. De beleidsdekkingsgraad was eind januari 107,7%, eind maart was de beleidsdekkingsgraad 105,8% en in oktober was de beleidsdekkingsgraad 103,5%. Of we moeten korten of mogen indexeren is afhankelijk van de beleidsdekkingsgraad van 31 december 2020. Begin 2021 kunnen wij u hier meer over informeren.

 
Kom alles te weten over onze financiële gezondheid
 
 
 
 
Handig, een RSS-feed voor nieuws!
 

Maakt u gebruik van een RSS-reader voor nieuws? Dan kunt u vanaf nu het nieuws van Pensioenfonds Gasunie ook ontvangen via uw RSS-reader. Maakt u geen gebruik van een RSS-reader? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Ga dan gewoon naar onze website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 
Abonneer u hier!
 
 
 
 
Wat gebeurt er als ik overlijd?
 
 
Wat gebeurt er als ik overlijd?
 
 

Als u overlijdt, ontvangt uw huidige partner mogelijk een partnerpensioen. Wel zijn er bepaalde voorwaarden aan verbonden. Krijgt u in de toekomst een partner? Dan heeft hij of zij geen recht op een pensioen van Pensioenfonds Gasunie. Dit komt omdat u niet meer actief opbouwt in onze pensioenregeling.

 
Lees alles over partnerpensioen
 
 
 
 
 
Workshop pensioenplanner: meld u aan!
 

Wilt u weten hoeveel pensioen u heeft opgebouwd? En welke keuzemogelijkheden u heeft als u met pensioen gaat? De pensioenplanner helpt u daarbij. Dit is de perfecte plek om alvast te spelen met uw pensioenkeuzes. Want u ziet bijvoorbeeld direct de invloed op uw bruto pensioen per maand als u een bepaalde keuze maakt. Wilt u uitleg over de pensioenplanner? Geef u dan op voor de online workshops pensioenplanner. Er gaan nog twee workshops plaatsvinden.

 
Aanmelden
 
 
 
 
Wij staan voor u klaar
 

Heeft u vragen over uw pensioen? Wij helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over de pensioenregeling. U kunt op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur ook bellen met de pensioendesk op (050) 522 50 30. Of stuur een e-mail naar info@pensioenfondsgasunie.nl.

 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: