Onderwerp:

Gezonde Kinderopvang

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Gezonde kinderopvang
Jong Leren Eten
GGD Groningen
 
 
 
 
 
  Subsidie voor opleiding coach Gezonde Kinderopvang  
 
 
Hoe zorgt u dat uw opvang een gezonde, actieve en veilige omgeving biedt, waar pedagogisch medewerkers en gastouders zelf het gezonde voorbeeld geven? Sluit nu aan bij de nieuwe train-de-trainercursus 2020 - onderdeel van de scholing 'Een Gezonde Start'. In deze cursus wordt u opgeleid om als coach Gezonde Kinderopvang binnen uw eigen organisatie aan de slag te gaan. Kinderopvangorganisaties kunnen kosteloos een pedagogisch (staf)medewerker laten opleiden tot coach Gezonde Kinderopvang. Vanwege de ontwikkelingen en maatregelen rond de verspreiding van het coronavirus kunt u kiezen tussen een fysieke training (in Amersfoort) of  een online training thuis. Beide trainingen volgen hetzelfde programma, wel zullen enkele werkvormen aangepast zijn. Klik hier om u aan te melden.
 
 
 
 
 
  Subsidie Lekker naar Buiten! voor Gezonde Kinderopvang  
 
  Subsidie Lekker naar Buiten! voor Gezonde Kinderopvang  
 
 
Gezonde kinderopvang locaties kunnen vanaf 17 juni 2020 een subsidie van maximaal €500 aanvragen. Deze subsidieregeling kun je als coach gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Denk aan spullen voor een moestuin of hulp bij een kookles. Nieuw aan deze subsidieronde is dat coaches die de subsidie eerder hebben ontvangen, met een nieuwe aanvraag, nog een keer gebruik kunnen maken van de subsidieregeling. Ga naar http://www.eengezondestart.nl/subsidie en vraag de subsidie aan!
Benieuwd wat u allemaal kunt doen met deze subsidie in Groningen? Ga naar https://ggd.groningen.nl/app/uploads/2019/09/Overzicht_Voedseleducatie_190930_WEB.pdf

 

 
 
 
           
          Afmelden
           
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: