Onderwerp:

Nieuw! Woningstichting Domus in je inbox!

Datum: 07-03-2019 10:00:04
Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 1
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 1
06 maart 2019
Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 1
De eerste digitale nieuwsbrief
Vanaf dit jaar informeren we onze huurders via een digitale nieuwsbrief. Zo is de informatie die we geven relevant en actueel. Dit betekent dat de papieren Woonkoerier niet meer in uw brievenbus valt. Het is dus ook een duurzaam besluit; hiermee besparen we papier en sparen we het milieu! We zullen deze nieuwsbrief ongeveer 4 keer per jaar naar onze huurders mailen en proberen alleen díe informatie te geven waar u echt wat aan heeft. Afmelden kan natuurlijk altijd. Onderaan deze mail staat een link om u af te melden en geen informatie van Woningstichting Domus meer te ontvangen. Heeft u zelf ook een onderwerp dat u graag terugziet in onze nieuwsbrief? Laat het ons dan gerust weten!
Domus Dag 2019
Domus Dag 2019
Dit jaar vieren we weer onze vertrouwde Domus Dag waarbij we naar onze huurders toekomen! Met een mobiele coffeetruck met koffie en muffins zijn wij zaterdag 18 mei tussen 10:00 uur en 12:15 uur op twee locaties in Roermond te vinden. Hou onze website en onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. We hopen u die dag graag te verwelkomen!
Lees meer ›
Buurtbemiddeling nodig?
Buurtbemiddeling nodig?
Woningstichting Domus hecht veel waarde aan een prettig contact tussen haar huurders. Dit draagt bij aan een gevoel van veiligheid en tevredenheid. Wanneer het niet helemaal lekker loopt tussen u en uw buren en u er samen niet uitkomt, zetten onze woonconsulenten en onze huismeester zich uiteraard in om het probleem op te lossen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om via ons (of zelf) Proteion Buurtbemiddeling in te schakelen. Wij zien deze mogelijkheid als toegevoegde waarde voor onze huurders en is een vertaling van één van onze kernwaarden 'Verbinding'.
Lees meer ›
Nieuwbouwproject | Wonen met zorg

Het definitief ontwerp van ons nieuwbouwproject aan de Bredeweg is vorige maand goedgekeurd door de welstandscommissie. Wij zijn erg blij met deze goedkeuring, waardoor we verder kunnen met het proces. De volgende stap is de aanvraag van de omgevingsvergunning en de sloopvergunning. Dit betekent dat de bouwstart steeds dichterbij komt. We hebben een groot gedeelte van de huidige bewoners kunnen helpen aan een nieuwe woning en streven er naar dat het complex uiterlijk 31 maart 2019 volledig leegstaat.

Wij houden de huidige bewoners op de hoogte via een nieuwsbrief die terug te lezen is op onze website

Het definitieve ontwerp van het nieuwbouwproject Bredeweg in Roermond
Het definitieve ontwerp van het nieuwbouwproject Bredeweg in Roermond
Ga naar onze website
                                                           
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: