Onderwerp:

Huurverhoging? Ook voor u?

Datum: 18-04-2019 09:21:13
Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 2
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

Woningstichting Domus | Nieuwsbrief 2
18 april 2019
Huurverhoging? Ook voor u?
Huurverhoging? Ook voor u?
Gaat de huur van uw woning vanaf juli 2019 omhoog? Woningcorporaties mogen elk jaar de huurprijs van sociale huurwoningen verhogen. Woningstichting Domus past niet de maximale huurverhoging toe en verhoogt de huur voor alle woningen met 2,0%. Wij hebben, in overleg met de Huurdersbelangenvereniging “Roer je Mond” en de actieve bewonerscommissies, besloten om voor alle woningen een huurverhoging toe te passen van 2,0%. Ook voor huurders van een vrije sector-woning (met een netto huurprijs boven € 720,42) gaat de huur met 2 procent omhoog. Op onze website en in de Huurkrant kunt u meer lezen over de huurverhoging.
Lees meer ›
Ik wil de Huurkrant lezen!
Domus Dag 2019
Domus Dag 2019
18 mei aanstaande is het zover! Onze zevende Domus Dag! Na ons jubileumjaar in 2018 gaan wij dit jaar weer naar onze huurders toe! We zijn op twee locaties te vinden en hopen dat we u daar terugzien! Onder de aanwezige huurders verloten wij per locatie een boodschappencadeaubon ter waarde van € 50,00! Bij de locatie Spoorlaan Noord zal tevens de officiële opening van De Woonkamer en Zorgteam van de wijkraad plaatsvinden. Dit zal gebeuren in aanwezigheid van de gemeente. Wilt u meer weten over het programma van de Domus Dag?
Lees meer ›
€ 60.000,- in de prijzenpot Onze Buurt
€ 60.000,- in de prijzenpot Onze Buurt
Een kookclub voor hangjongeren, open dorpstuin, fiets klus project, tuinwerkgroep van ex-verslaafden: in wijken en dorpen bedenken vrijwilligers vaak prachtige plannen die de buurt een beetje fraaier maken. Onze Buurt helpt de beste plannen van Limburg met een (door)startkapitaal dat kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Inschrijven om kans te maken op het budget kan dit jaar tot en met 23 augustus.
Lees meer ›
Jaaroverzicht 2018
Jaaroverzicht 2018
Ons jaaroverzicht 2018 is klaar! Ook dit jaar hebben we voor onze huurders en samenwerkingspartners ons best gedaan om onze doelstellingen te halen. Wat wij in 2018 gedaan hebben is vanaf 1 mei te lezen op onze website!
Lees meer ›
Subsidie voor nieuwbouwproject Bredeweg

Het definitief ontwerp van ons nieuwbouwproject aan de Bredeweg is goedgekeurd door de welstandscommissie. Wij zijn erg blij met deze goedkeuring, waardoor we verder kunnen met het proces. De volgende stap is de aanvraag van de omgevingsvergunning en de sloopvergunning. De sloop en nieuwbouw van zorggeschikte woningen is door de Provincie Limburg erkend als een kwaliteitsimpuls en gehonoreerd met een subsidie. Ook dat brengt de realisatie van deze empathische woningen weer een stap dichterbij. 

Het streven om op 31 maart 2019 het complex volledig leeg te hebben, is helaas niet gelukt. Momenteel werken we samen met de resterende bewoners hard aan het vinden van vervangende woonruimte!

Wij houden de huidige bewoners op de hoogte via een nieuwsbrief die terug te lezen is op onze website

Het definitieve ontwerp van het nieuwbouwproject Bredeweg in Roermond
Het definitieve ontwerp van het nieuwbouwproject Bredeweg in Roermond
                                                           
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: