Onderwerp:

Minicongres Een Smart Start met Slim Produceren 2 februari 2021

Datum: 14-01-2021 12:53:02
           
    Bekijk de webversie    
           
   
   
  2 februari 2021
   
  Minicongres
  Een Smart Start met Slim Produceren
 
   
 
  Wij nodigen u graag uit op dinsdag 2 februari vanaf 15:00 uur voor het online 14e minicongres Slim Produceren. Ook dit keer presenteren de studenten de resultaten van hun Lean/QRM verbeter- en verandertrajecten bij industriële bedrijven.
 
Het minicongres ‘Een Smart start’ is een samenwerking tussen de minor Slim Produceren van de opleiding Technische Bedrijfskunde en het lectoraat Organisatieontwerp en Verandering.

Deze lichting studenten heeft dit semester uiteenlopende opdrachten uitgevoerd en is op verschillende gebieden waarde toevoegend geweest. Opvallend is dat een groot deel van de opdrachten capaciteit en voorraad centraal stellen om tot doorlooptijdverkorting te komen en daarbij tot kwaliteitsverbeteringen. Een vijftal groepjes is in het kader van het onderzoek ‘Een Smart Start’ begeleid door het lectoraat Organisatieontwerp en Verandering.

Onze nieuwe lector Cees Reezigt zal zich voorstellen en projectleider André Stoepker gaat ons bijpraten over het ‘Smart Start’-onderzoek in Engineering to Order (ETO) bedrijven en dan specifiek onderzoek gericht op een betere productievoorbereiding.
 
Voor een indruk van een voorgaande congres klikt u op: Slim en Duurzaam Produceren. Laat u inspireren op 2 februari en noteer in uw agenda:

Datum: dinsdag 2 februari 2021
Tijd: start programma 15.00 uur
15:00 uur Opening
15:05 uur Cees Reezigt stelt zich voor en André Stoepker gaat in op het
                 ‘Smart Start’-onderzoek met de studenten
15:35 uur Korte wisseling van virtuele ruimte
15:40 uur Studentpresentaties Slim Produceren
16:40 uur napraten en afspraken maken
 
 
 
 
Aanmelden kan via deze link:  AANMELDEN
Natuurlijk krijgt u na het aanmelden vooraf aan het minicongres aanvullende informatie en een link om deel te nemen. Het minicongres heeft een online vorm.

Datum: 2 februari 2021
Tijd: 15.00 - 17.00 uur

Neem voor meer informatie over het minicongres of het onderzoek contact op met Gejo Nanninga, ge.j.nanninga@pl.hanze.nl of tel: 06-47440058.

Is deze mailing niet voor u en/of wilt u zich uitschrijven, stuur een bericht naar: slimproduceren@org.hanze.nl
 
 
   
 
 
   
 
 
  www.hanze.nl     © 2021 Hanzehogeschool Groningen Afmelden  
  In onze privacyverklaring is te lezen hoe we met persoonsgegevens omgaan.