Onderwerp:

Doe mee aan ons onderzoek! Hoe blijf ik gezond Ún met plezier werken?

Datum: 07-10-2021 10:24:30
 
Kun je deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie.
 
 
oktober 2021
 
36855 - Onderzoek: Hoe blijf ik gezond én met plezier werken? - werknemers sector A&G
 
 
Praat mee over gezondheid en werkplezier in jouw sector
 

Werken in de agrarische en groene sector is leuk en uitdagend. Maar veranderingen zoals automatisering en langer doorwerken tot je pensioen hebben invloed op jouw werk. Het is daarom belangrijk om aandacht te houden voor gezondheid en werkplezier om daarmee ziekteverzuim en voortijdige uitval te voorkomen.

 
 
 
 
Doe mee aan ons onderzoek!
 
Hoe blijf ik gezond én met plezier werken?
 

In opdracht van werkgeversorganisaties en vakbonden uit de agrarische en groene sectoren doen wij onderzoek naar het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Waarom? Het is belangrijk om regelingen en activiteiten te ontwikkelen die ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid bij werknemers voorkomen. En om gezondheid en werkplezier te vergroten.

 
 
 
 
Hoe werkt het?
 
 
Hoe werkt het?
 
 

Het onderzoek bestaat uit een digitale vragenlijst. Klik daarvoor op de button of scan de QR code hiernaast met je telefoon. Het onderzoek is anoniem en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau.

 
Naar het onderzoek
 
 
 
 
 
Achtergrond onderzoek
 

Het onderzoek duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sectoren is onderdeel van een sectoranalyse binnen de agrarische en groene sectoren. De analyse wordt uitgevoerd in het kader van de MDIEU regeling. Voor meer vragen en informatie over het onderzoek ga naar Colland Arbeidsmarkt.

 
 
 
 
Colland Arbeidsmarkt
 

Je ontvangt deze uitnodiging omdat je werkzaam bent in een agrarische/groene sector of op grond van je cao. Daarmee ben je automatisch deelnemer aan het fonds Colland Arbeidsmarkt. Dit fonds financiert activiteiten die gericht zijn op o.a. scholing, duurzame inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden. Je gegevens zijn bij Colland Arbeidsmarkt bekend omdat deze bij aanmelding van BPL Pensioen ook aan het fonds Colland Arbeidsmarkt zijn doorgegeven. Voor meer informatie ga naar collandarbeidsmarkt.nl/disclaimer. De gegevens die je invult in de enquête zijn anoniem.

 
 
 
 
 
Wil je geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld je dan af.
Wil je je e-mailadres aanpassen? Dat kun je hier doen.
 
Copyright © 2021 | Collandarbeidsmarkt.nl | All rights reserved. Onze contactgegevens: info@colland.nl | Stationsweg1, 3545 AA Woerden | 088 - 329 2030