Onderwerp:

Verhoging van uw pensioen

Datum: 21-07-2022 12:32:31
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
juli 2022
 
We praten u graag even bij
 
We praten u graag even bij
 
 
 
Uw pensioen met 1,29% verhoogd
 

Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Vooruitlopend daarop versoepelde de overheid per 1 juli 2022 de regels die gelden voor het verhogen van pensioenen. Daardoor konden wij vanaf die datum uw pensioen verhogen met 1,29%.

 
Lees meer over het verhogen van de pensioenen
 
 
 
 
Webinar op 15 september
 

Benieuwd wat het nieuwe pensioenstelsel inhoudt? Wilt u weten wat dit voor u gaat betekenen? Meld u aan voor ons gratis webinar op 15 september.

Ons webinar vindt plaats op donderdagavond 15 september 2022 van 20:00 tot 20:45 uur. Onze voorzitter Eric Uijen en pensioenspecialisten praten u bij. U krijgt informatie over wat er allemaal staat te gebeuren. Ook gaan we in op het verhogen van de pensioenen en andere actuele zaken. En heeft u vragen? Stel die dan gerust tijdens het webinar.

 
Meld u aan voor het webinar
 
 
 
 
Verbetering dekkingsgraad door hogere rente
 

Hoe staat PME ervoor? Dat kunt u zien aan de dekkingsgraad. De dekkingsgraad geeft aan of wij genoeg geld in kas hebben om alle pensioenen te betalen, nu en in de toekomst. Onze dekkingsgraad is in het tweede kwartaal van 2022 verder gestegen.

 
Lees hoe wij ervoor staan
 
 
 
 
Bestuursleden herbenoemd
 

Theo Bruinsma en Rik Grutters zijn per 1 juli 2022 allebei herbenoemd als bestuursleden namens de pensioengerechtigden.

 
Lees meer over de herbenoeming
 
 
 
Jaarverslag in vogelvlucht
 
Jaarverslag in vogelvlucht
 

De belangrijkste feiten en gebeurtenissen van het jaar 2021 hebben we voor u op een rij gezet in de beknopte versie van het jaarverslag. Zo weet u snel hoe PME ervoor staat en wat we in 2021 hebben gedaan. Benieuwd? Het jaarverslag is te vinden bij de publicaties op onze website. Daar zijn ook het laatste nieuws, blogs over verantwoord beleggen én de online versie van ons magazine te bekijken.

 
Ontdek de publicaties op onze website
 
 
 
 
We staan voor u klaar
 

Heeft u vragen over uw pensioen? Neem dan contact met ons op. Elke werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur staan onze experts voor u klaar. Bel ons op (088) 1947 001, chat met ons of mail naar deelnemer@pmepensioen.nl.

 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Pensioenfonds PME, Postbus 5010, 9700 GA Groningen