Onderwerp:

Het laatste nieuws over uw pensioenfonds

Datum: 01-06-2018 10:34:00
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
juni 2018
 
Het laatste nieuws van uw pensioenfonds
 
Het laatste nieuws van uw pensioenfonds
 
 
 
Bekijkt u ook uw Uniform Pensioenoverzicht?
 

Werkt u? Dan ontvangt u deze maand uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierin leest u hoeveel pensioen u bij ons heeft opgebouwd. Ook staat in het pensioenoverzicht wat er voor uw eventuele partner en kinderen is geregeld als u overlijdt. Bent u gepensioneerd? Dan ontvangt u het UPO ook deze maand. Hierin ziet u hoeveel pensioen u ieder jaar van ons ontvangt. Ga naar onze website en log in met uw DigiD bij 'Inloggen'. Uw pensioenoverzicht staat binnenkort voor u klaar in 'Mijn pensioenpost'. 

 
Lees meer over uw pensioenoverzicht
 
 
 
Eerder met pensioen? Dat kunt u gewoon doen!
 
Eerder met pensioen? Dat kunt u gewoon doen!
 

Wist u dat u eerder dan uw 68e met pensioen kunt gaan? Want hoe fijn het werk ook is, soms dromen we weleens van eerder stoppen met werken. Sommigen doen dat ook. Zij leveren graag iets inkomen in voor meer vrije tijd. U kunt er ook voor kiezen om later of gedeeltelijk met pensioen te gaan. Wat past het beste bij u?

 
Bekijk uw keuzemogelijkheden
 
 
 
Wat is de beleidsdekkingsgraad precies?
 
Wat is de beleidsdekkingsgraad precies?
 

De beleidsdekkingsgraad geeft aan of het Bakkers Pensioenfonds genoeg geld heeft om de pensioenen van nu en later te kunnen betalen. Eind april was onze beleidsdekkingsgraad 102,5%. Dit is een lichte verbetering ten opzichte van maart. Toch is onze financiële situatie op dit moment niet goed genoeg. De verwachting is dat we de pensioenen de aankomende jaren niet (gedeeltelijk) kunnen verhogen. Dit kan pas als onze beleidsdekkingsgraad hoger is dan 110%.

 
Wat betekent dit voor uw pensioen?
 
 
 
 
Wij respecteren uw privacy
 

U wilt niet dat uw persoonlijke gegevens in handen komen van onbevoegden. Dat willen wij ook niet. Wij vinden uw privacy belangrijk en daarom slaan we uw gegevens veilig op in een ‘digitale kluis’.

Om uw pensioen goed te kunnen regelen, delen wij uw gegevens wel met externe partijen. Bijvoorbeeld bij het uitbetalen van pensioen. Wij delen dan alleen de gegevens die nodig zijn om uw pensioen uit te laten betalen. Ook daar worden uw gegevens beveiligd opgeslagen!

 
Welke gegevens slaan wij op en waarom?
 
 
 
Wij staan voor u klaar!
 
Wij staan voor u klaar!
 

Stel uw vraag aan één van onze pensioenspecialisten van de pensioendesk. Wij zijn bereikbaar via (050) 522 50 00 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook kunt u ons mailen via pensioen@bakkerspensioen.nl.

 
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: