Onderwerp:

Sportnieuwsbrief special Nationale Sportweek

Datum: 29-05-2019 09:57:43
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
Sportnieuwsbrief special Nationale Sportweek
 
 
Vier de start van het nieuwe sportseizoen
 
De Nationale Sportweek komt er weer aan! Van vrijdag 20 t/m zondag 29 september 2019 gaan we in heel Nederland genieten van #sportplezier, en natuurlijk ook in Groningen. De Nationale Sportweek zet sporten in de etalage en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten. Groningen was in 2018 één van de vijf hostcities van de Nationale Sportweek.
Lees meer >
 
 
Uitnodiging inspiratiesessie op 12 juni
 
Op woensdag 12 juni van 20.00 tot 21.30 uur willen we jullie graag meenemen in de plannen voor Groningen. Het is 12 juni precies 100 dagen voorafgaand aan de Nationale Sportweek! We gaan samen aftellen! Daarnaast verzorgen we een inspiratiesessie, samen met NOC*NSF en laten sportaanbieders zien wat zij kunnen doen in de Nationale Sportweek. De bijeenkomst vindt plaats in Sportcentrum Kardinge.
Lees meer >
 
 
 
Sportpromotors in Groningen
 
De NOC*NSF heeft een aantal landelijke sportpromotors die zich verbinden aan de Nationale Sportweek. Hier in Groningen zijn wij ontzettend trots op onze lokale sportpromotors. Arjan Taaij, Habib Kazemi, Willemijn Bos en Jorinde van Klinken zullen zich net als vorig jaar weer sterk maken sport en bewegen in Groningen. Binnenkort presenteren we ook enkele nieuwe lokale sportpromotors voor de Nationale Sportweek Groningen.
Lees meer >
 
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: