Onderwerp:

Zinzianieuws 2018/2

Datum: 30-08-2018 13:26:26
 
Geen afbeeldingen? Bekijk de webversie
 
 
  Zinzia Zorggroep
 
VAN ZINZIA ZORGGROEP  
EXTERNE NIEUWSBRIEF  
UITGAVE 2018/02  
 
 
Zinzia Zorggroep
 
   
   
 
 
 
Voorbereidingen nieuwbouw Oranje Nassauís Oord van start
 

Begin dit jaar is er groen licht gegeven voor de nieuwbouw van het psychogeriatrisch verpleeghuisdeel van Oranje Nassau’s Oord voor. Nieuwbouw is noodzakelijk nu het huidige gebouw, dat in de jaren negentig gebouwd werd onder inmiddels opgeheven bouweisen, op langere termijn niet meer voldoet qua inrichting en gebruik.

 
De voorbereidingen van de bouw zijn inmiddels gestart. Zo is het bouwterrein afgezet, is er een tijdelijke parkeerplaats gecreëerd en is er gestart met de sloop van het facilitair deel.

De sloop van het facilitair deel is een belangrijke mijlpaal.  Door de sloop van dit gedeelte komt er letterlijk ruimte voor de nieuwbouw. In dit gebouw zaten facilitaire ruimtes en het restaurant.
  Om deze mijlpaal symbolisch af te trappen heeft Erik, bewoner van het Emmaplein, geholpen met het slopen van het gebouw. Bewoners, personeel en andere geïnteresseerden waren uitgenodigd om ook te komen kijken.

Wilt u meer weten over de nieuwbouwperiode? Kijk dan op onze website voor een impressie en een globale planning.

 
   
 
Lees meer
 
   
 
1e dementiemarkt Lingewaard
 
  1e dementiemarkt Lingewaard  
 
  Hierbij nodigen we u uit voor de 1e dementiemarkt Lingewaard. Deze zal plaatsvinden op 18 september van 19.30 - 21.00. Tijdens deze markt kunt u zich laten informeren door diverse organisaties die actief zijn rondom dementie. Meer informatie en de deelnemende organisaties vindt u op onze website. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.  
 
   
 
Lees meer
 
   
 
KlankKleur Zinzia brengt prachtig magazine uit
 
  KlankKleur Zinzia brengt prachtig magazine uit  
 
  Muziek is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse zorg voor bewoners. Muziektherapeut Floor Groeneveld en muziekcoach Machteld Klaren hebben daarom een magazine gemaakt met het thema 'muziek'. Een magazine vol mooie verhalen, interviews, weetjes en leestips. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de online versie. Wij wensen u veel leesplezier!  
 
   
 
Klik hier voor het magazine
 
   
 
 
 
  Medewerkers Zinzia gezicht landelijke wervingscampagne
 
  De sector Zorg en Welzijn heeft de komende jaren veel extra mensen nodig. Dit betekent dat we graag willen dat er mensen kiezen voor een loopbaan in Zorg of Welzijn en deze ook blijven voortzetten. Daarom start de sector (samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en campagnebureau PublicisOne) vanaf het najaar 2018 een landelijke publiekscampagne. In deze campagne staan 500 mensen die in zorg en welzijn werken centraal! Ook medewerkers van Zinzia. Lees meer »   Medewerkers Zinzia gezicht landelijke wervingscampagne  
 
 
  Als vrijwilliger voel ik me thuis
 
  Als vrijwilliger voel ik me thuis   Vrijwilligers zijn ontzettende belangrijk. Eén van deze vrijwilligers is Iris Nikijuluw. Twee jaar geleden kwam ze voor het eerst op Rumah Kita, onze zorglocatie die zorg biedt aan Indische en Molukse ouderen, en ze voelde zich gelijk thuis. Lees meer »  
 
     
 
 
  Leerlingen Pantarijn maken belevenisbord voor bewoners van verpleeghuis Rumah Kita
 
  Franca en Mariella, leerlingen van de Pantarijn in Wageningen, overhandigden met trots hun zelf gemaakte belevenisbord aan Mark Kuilder, afdelingsmanager bij verpleeghuis Rumah Kita. Compleet met luchtfilter, spiegel en waterpomp werd het bord door de tweedejaars leerlingen afgeleverd op de zorgwoning. Bij Wendy Hendriksen (moeder van Franca en werkzaam bij Rumah Kita) en haar collega’s, ontstond een tijd geleden het idee om voor de bewoners een auto belevenisbord te maken. Na contact met de Pantarijn mochten Franca en Mariella deze speciale opdracht in hun techniekles uitvoeren. Lees meer »   Leerlingen Pantarijn maken belevenisbord voor bewoners van verpleeghuis Rumah Kita  
 
 
 
Zinzia Decoratie
  Zinzia visual  
 
 
Redactie:
 
Ingrid Mejan
communicatiemedewerker
  Christina Bierma
communicatieadviseur
 
 
Inleveren kopij   communicatie@zinzia.nl
 
  Zinzia Zorggroep internetadres  
 
  Zinzia Zorggroep op Facebook   Zinzia Zorggroep op Twitter   Zinzia Zorggroep op YouTube   Zinzia Zorggroep op LinkedIn  
 
 
 
Afmelden | Printen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: