Onderwerp:

Meditatie

Datum: 24-03-2020 09:03:34
           
    Bekijk de webversie    
           
   
 
   
  HanzeFit
  Meditatie
 
  Dagelijkse meditatie  
 
  het zijn rare tijden, onwerkelijk, beangstigend.” Zomaar wat woorden die de afgelopen dagen regelmatig voorbij komen om de situatie waarin we zitten te duiden.
We worden gedwongen om van het een op het andere moment anders te werken en ons voortdurend aan te passen aan de veranderende maatregelen. Samen met collega’s doen we er alles aan om zo goed en zo kwaad als het gaat ons werk te blijven doen. Dit geeft een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid.
Naast deze mooie kanten, leven er ook andere emoties. De machteloosheid, het niet-weten, de angst en het verdriet, de vermoeidheid… allemaal emoties die ook horen bij de situatie.
Daarnaast is er ook het gemis, zoals het contact met de studenten, collega’s, de schoonmakers, de horecamedewerkers en andere medewerkers op de campus.

Vanaf woensdag 25 maart zal er elke ochtend via Blackboard Collaborate van 8:30 – 9:00 uur een meditatie worden verzorgd door Maria Douwes-Hulzebos.

Hartelijke groet,
Maria Douwes-Hulzebos
m.douwes-hulzebos@pl.hanze.nl
06-20147136

Info
Tijd             8:30-9:00 uur
Datum        Vanaf woensdag 25 maart elke ochtend
Locatie       Blackboard Collaborate
Kosten       Geen

Klik hier voor de link naar de meditatie

Een paar praktische aanwijzingen:
  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent, je kan vanaf een kwartier voor aanvang inloggen;
  • Zorg dat je op een warme plek zit waar je een half uur ongestoord aanwezig kunt zijn;
  • Iedereen kan meedoen, ongeacht de ervaring met meditatie. Mocht je twijfelen of dit geschikt voor je is dan kan je altijd even voorafgaand contact met mij opnemen, dan overleggen we even.
  • Na afloop van de meditatie kan je de sessie verlaten. Mocht je nog even willen blijven, om ervaringen uit de wisselen of een vraag te stellen dan ben je daarvoor ook van harte uitgenodigd.
  • Bij aanvang van iedere bijeenkomst zal ik een korte introductie geven over de manier waarop we het half uur gaan vullen.
 
 
 
 
 
   
 
 
   
 
 
  www.hanze.nl     © 2020 Hanzehogeschool Groningen Afmelden  
  In onze privacyverklaring is te lezen hoe we met persoonsgegevens omgaan.  
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: