Onderwerp:

Sportnieuwsbrief nr. 5, mei 2019

Datum: 16-05-2019 17:25:48
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Rookvrije Vensterschool Selwerd Paddepoel Tuinwijk
 
Op woensdag 24 april heeft wethouder Mattias Gijsbertsen samen met Thomas Koenis, basketballer van Donar, de officiële handeling verricht van de Rookvrije Vensterschool SPT. Het terrein van de vensterschool, inclusief de sportvoorzieningen en zwembad de Parrel, is vanaf nu rookvrij terrein.
Lees meer >
 
 
Feestelijke opening Openluchtbad de Papiermolen
 
 
We zijn weer open na een lange renovatie! Na een jaar binnen zwemmen, kunnen de banenzwemmers eindelijk weer in het openluchtbad terecht. Om dit met jullie te vieren, organiseren we op zaterdag 18 mei een feestdag met een officiële heropening
Lees meer >
 
 
 
Opruimen rubberkorrels kunstgrasvelden
 
 

Door intensief gebruik en het vele sporten op de kunstgrasvelden met rubberkorrels, blijven de korrels niet allemaal op het veld liggen. Vaak verspreiden ze zich rondom het veld. Stadsbeheer ruimt deze korrels regelmatig op en heeft hiervoor een speciale zuigmachine gekocht.
Lees meer >

 

 
 
 
Non-infill kunstgrasvelden Kardinge en Hoogkerk
 
 

Op 25 april jl. zijn twee non-infill kunstgrasvelden, die respectievelijk op sportpark Kardinge en sportpark De Verbetering Hoogkerk gelegd zijn, in gebruik genomen. De velden moeten nu eerst “ingespeeld” worden. Het is even wennen aan spelen zonder infill, maar de eerste ervaringen zijn volgens verwachting.
Lees meer >

 
 
 
Nieuwe akoestische wand in Gymzaal Ossehoederstraat
 
 

Onlangs is er een nieuwe akoestische wand aangebracht in de gymzaal aan de Ossehoederstraat. Niet alleen erg functioneel maar het ziet er ook nog eens sportief uit. Een overzicht van alle sportaccommodaties in de gemeente Groningen vind je op sport050.nl

 
 
 
Klanttevredenheidsonderzoek gymzalen gestart
 
 
De gemeente wil graag weten wat sporters vinden van o.a. de bereikbaarheid, het onderhoud en hygiëne van de gymzalen, danszalen en dojo's, kleedkamers en de kwaliteit van de sportmaterialen. Ben je tevreden, of vind je dat het beter kan? Klik hier om de vragenlijst in te vullen.
Lees meer >
 
 
 
Nationale Sportweek 2019
 
 
In 2019 vindt de Nationale Sportweek plaats van vrijdag 20 t/m zondag 29 september. De zestiende editie van de sportweek duurt tien dagen en valt samen met de European Week of Sport.
Lees meer >
 
 
 
2.500 fans op Facebook
 
 
Hieperdepiep hoera! We hebben maar liefst 2.500 fans op Facebook. Meer dan 2.500 volgers die zich verbonden voelen met Sport050 en die interesse hebben in sport en bewegen in Groningen. En we blijven de sport promoten...op naar de 5.000 likes!
 
 
 
Agenda
 
In Groningen is elke maand veel te beleven op het gebied van sport. Hieronder vindt u de belangrijkste activiteiten voor de maanden mei en juni.
Voor een compleet overzicht van alle events klik hier.
 
17 mei MEER-run
17 mei Night (Walk) for Life
17 mei Feestelijke opening De Papiermolen
19 mei Rondom Stad
20 mei Avond4daagse
23 mei Sport Heroes Challenge Groningen
25 mei Badmintonfestival Groningen
26 mei Wefitness ReitdiephavenRun
26 mei LoopFietsProefGroningen
27 mei t/m 7 juni Beachweek Haren
31 mei The Walkthrough - The Green Trail
1 juni DKV toernooi 2019
8 juni Glorious Heroes presents Enfusion
9 juni Ladiesrun Groningen
12 juni Nationale Buitenspeeldag 2019
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: