Onderwerp:

Werkgeversnieuwsbrief Pensioenfonds Vervoer

Datum: 06-01-2017 12:13:21
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen?
Klik hier voor de online versie
Nieuwsbrief werkgevers
Januari 2017
www.pfvervoer.nl   werkgever@pfvervoer.nl
Inhoud

De nieuwe kerncijfers zijn bekend!

U kunt nu uw verklaring doorgeven

Looncomponententabel 2017 beschikbaar

Contact

Heeft u vragen over het werkgeversportaal, nota's of het pensioen van uw werknemers? Neem dan contact op met Pensioenfonds Vervoer via (050) 582 98 88. Of stuur een e-mail naar werkgever@pfvervoer.nl
Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Pensioenfonds Vervoer.
Redactie: afdeling Communicatie
E-mail: redactie@pfvervoer.nl 
De nieuwe kerncijfers zijn bekend!

Allereerst willen we u een goed en succesvol 2017 wensen. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kerncijfers van Pensioenfonds Vervoer. De kerncijfers van 2017 vindt u hier
U kunt nu uw verklaring doorgeven

Vanaf nu kunt u verklaren dat de loongegevens voor 2017 in het werkgeversportaal juist zijn. Hieronder leest u hoe dit werkt.
 
Let op: bent u werkgever in de sector besloten busvervoer? Dan verzoeken wij u te wachten met het doorgeven van uw verklaring. Eind december 2016 is de inhoud van de nieuwe cao bekend gemaakt. De impact op de gegevensaanlevering brengen wij op dit moment in kaart. U krijgt zo spoedig mogelijk meer informatie van ons. Nadat u bericht van ons krijgt, kunt u de verklaring doorgeven.  
 
1.    Log in op het werkgeversportaal.
2.    Ga naar het nieuwe tabblad ‘Verklaring’. Hier vindt u de aangeleverde uurlonen en overwerkuren die bij ons bekend zijn.
3.    Op het tabblad 'Werknemers' staat een volledig overzicht van alle looncomponenten en kunt u evenutele ontbrekende of onjuiste gegevens aanpassen.
4.    Kloppen alle gegevens? Vink op het tabblad 'Verklaring' onder aan de pagina de verklaring aan en druk daarna op de knop ‘Akkoord’ om uw verklaring te bevestigen.
 
Graag ontvangen wij vóór 1 maart 2017 de verklaring dat de gegevens juist zijn. Op onze website vindt u een handleiding voor het werkgeversportaal en een uitleg van het aanleveren van de loongegevens. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. 
Looncomponententabel 2017 beschikbaar

Voor het berekenen van de pensioenopbouw van uw werknemers gebruiken we het pensioengevend loon van iedere werknemer. Alle componenten waaruit het pensioengevend loon bestaat, vindt u in de looncomponententabel. Bekijk hier welke loonbestanddelen in 2017 meetellen voor de pensioenopbouw van uw medewerkers. 

Verzonden met iMailingtool Afmelden of e-mailadres wijzigen | Doorsturen | Printen
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: