Onderwerp:

Wereldspaardag: heeft u vragen over uw pensioen?

Datum: 01-11-2018 10:57:49
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
31 oktober 2018
 
Wereldspaardag: heeft u vragen over uw pensioen?
 
Wereldspaardag: heeft u vragen over uw pensioen?
 
Vandaag is het wereldspaardag. Deze dag is bedoeld om mensen wereldwijd bewust te maken van het belang van sparen. Als pensioenfonds willen we u vandaag ook graag wijzen op uw financiën. Heeft u vragen over uw pensioen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 
 
 
Pensioen en scheiden
 

U staat er misschien niet bij stil, maar als u uw relatie beëindigt heeft dat bijna altijd gevolgen voor uw pensioen. Want de wet is heel duidelijk: als u pensioen opbouwt en u gaat scheiden (of uw geregistreerd partnerschap eindigt), heeft uw ex-partner recht op de helft van het pensioen dat u voor uzelf opbouwde zolang u getrouwd was (of een geregistreerd partnerschap had). 

 
Meer weten?
 
 
 
U kunt keuzes maken voor uw pensioen
 
U kunt keuzes maken voor uw pensioen
 

Een pensioen dat past bij uw eigen situatie, dat is natuurlijk het prettigst. Bij het Bakkers Pensioenfonds kunt u zelf pensioenkeuzes maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om eerder met pensioen te gaan. Of misschien wilt u (een deel) van het partnerpensioen wel omruilen voor extra ouderdomspensioen? Andersom kan ook.

Onze specialisten van de pensioendesk helpen u graag bij uw pensioenvragen. Of ga eens rekenen met het pensioendashboard op onze website

 
Bekijk uw keuzemogelijkheden
 
 
 
Hoe staan we er financieel voor?
 
Hoe staan we er financieel voor?
 

Heeft het Bakkers Pensioenfonds genoeg geld om de pensioenen van nu en later te betalen? De beleidsdekkingsgraad geeft hier antwoord op. Eind september was onze beleidsdekkingsgraad 102,8%. Deze is gelijk gebleven ten opzichte van eind augustus. Door zo nu en dan de ontwikkeling van de beleidsdekkingsgraad in de gaten te houden, weet u beter hoe het pensioenfonds ervoor staat. Best handig dus!

 
Bekijk onze financiële situatie
 
 
 
 
Pensioen3daagse
 

De maand november staat alweer voor de deur. En dus is het tijd voor de Pensioen3daagse! Tijdens de Pensioen3daagse (6-8 november) vinden er allerlei activiteiten plaats op het gebied van pensioen en financiële planning. Wilt u weten wat u allemaal kunt doen?

 
Lees dan snel meer over de Pensioen3daagse
 
 
 
 
 
Pensioen en loonheffingskorting
 

Krijgt u pensioen van het Bakkers Pensioenfonds? Dan betaalt u belasting over uw pensioen. Want uw pensioen is voor de Belastingdienst gewoon inkomen. Uw pensioen van het Bakkers Pensioenfonds is waarschijnlijk niet uw enige inkomen. Misschien krijgt u nog pensioen van een ander pensioenfonds, of AOW. Of u werkt nog enkele uren in de week. Over een gedeelte van die belasting kunt u korting krijgen. Dat heet loonheffingskorting. 

 
Loonheffingskorting: zo zit dat
 
 
 
Wij staan voor u klaar!
 
Wij staan voor u klaar!
 
Wat doet de pensioendesk voor u?
 

"Pensioen is best een lastig onderwerp. Bij de pensioendesk begrijpen we dat. En dat u soms behoefte heeft aan hulp bij het regelen van bepaalde pensioenzaken. Daarom staan wij samen met onze collega’s klaar om al uw vragen te beantwoorden. Belt u ons, dan krijgt u direct een pensioenspecialist aan de lijn. Wij zijn opgeleid om al uw pensioenvragen te beantwoorden. Hebben we niet direct een antwoord voor u klaar? Dan zoeken we het voor u uit en bellen we u zo snel mogelijk terug. En onze hulp is ook nog eens gratis!”

Stel uw vraag aan één van onze pensioenspecialisten bij de pensioendesk. Wij zijn bereikbaar via (050) 522 50 00 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Ook kunt u ons mailen via pensioen@bakkerspensioen.nl.

 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met Kirra Mailer   |   Doorsturen   |   Printen
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: