Onderwerp:

"Later komt eerder dan je denkt"

Datum: 12-03-2018 16:32:50
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
februari 2018
 
"Later komt eerder dan je denkt"
 
"Later komt eerder dan je denkt"
 
 
 

“Het duurt nog wel even voordat ik met pensioen ga. Maar ik vind het wél belangrijk om te weten op hoeveel geld ik later kan rekenen. Want ik wil straks niet voor verrassingen komen te staan.” Wat heeft beveiliger Theo Beks (55 jaar) hiervoor geregeld?

Goed geregeld
“Ik ben best wel vaak met geld bezig”, zegt Theo Beks. “Want ik wil de financiën voor mij en mijn gezin goed geregeld hebben. Sinds 2001 werk ik fulltime, als objectbeveiliger bij Securitas in Arnhem. Tot 2001 heb ik ook bij andere werkgevers pensioen opgebouwd. Als ik 67 jaar word, kan ik met pensioen. Drie maanden daarna krijg ik ook AOW. Dat is voor ons gezin niet voldoende. Daarom heb ik zelf geld opzij gezet, als extra inkomen na mijn pensioen.”

Later
Volgens Theo zijn er nogal wat collega’s – vooral jongeren – die helemaal nog niet met ‘later’ bezig zijn. “Ze weten vaak niet wanneer ze met pensioen kunnen, wanneer hun AOW ingaat en hoeveel ze dan krijgen. Dat geldt ook voor collega’s die parttime werken. Die bouwen minder pensioen op, maar dat is niet altijd bekend.”

Extra buffer
“Daarom: verdiep je in je pensioen, voor jezelf en je nabestaanden. Zelf kijk ik regelmatig op mijnpensioenoverzicht.nl. En op mijn UPO (Uniform Pensioenoverzicht) dat ik eens per jaar van het pensioenfonds krijg. Dan zie je meteen of je zelf nog extra inkomen voor later moet regelen. Anders heb je na je pensioen misschien onvoldoende geld om te blijven leven zoals je gewend bent.”

 
 
 
 
Nieuw: uw persoonlijke pensioendashboard
 

Wilt u weten of uw pensioen- en AOW-uitkering voldoende zijn? Of moet u misschien nog iets extra’s opzij leggen? Met uw persoonlijke pensioendashboard brengt u uw financiële situatie helder in beeld. Handig en overzichtelijk!

 
Ga naar uw pensioendashboard
 
 
 
Meer premie: wat betekent dat voor u?
 
Meer premie: wat betekent dat voor u?
 

U bouwt elk jaar pensioen op. Daarvoor betalen u en uw werkgever samen premie. Dat is de ‘prijs’ voor uw pensioen. De premie is op 1 januari 2018 gestegen. Hoeveel premie betaalt u nu? En hoeveel pensioen bouwt u op? We leggen het graag uit.

 
Bekijk het voorbeeld
 
 
 
Denkt u met ons mee?
 
Denkt u met ons mee?
 

Wat vindt u van onze brieven? Is onze website duidelijk? Hoe kunnen we u nog beter informeren? Als u hierover wilt meedenken, meld u dan aan voor ons lezerspanel.

Wat gaat u doen?
U bent een jaar lang lid van ons panel. In dat jaar vragen we u ongeveer 5 keer om - online - uw mening te geven. Bijvoorbeeld over een brief of over onze website. Wij zijn benieuwd naar uw tips om pensioen begrijpelijker voor u te maken.

Kennismaking in april
We starten in april 2018 met een korte bijeenkomst met u en andere beveiligers. Dan maken we graag kennis met u en bespreken we een brief. In de rest van het jaar geeft u online uw reactie op onze vragen.

Verdien een VVV Cadeaukaart van 50 euro
Wij vinden uw mening heel belangrijk. Daarom krijgt u bij deelname aan het panel een VVV Cadeaukaart van 50 euro. Wij vergoeden ook uw reiskosten.

 
Ja, ik meld me aan voor het lezerspanel
 
 
 
 
Heeft u nog vragen?
 

Op www.beveiligingspensioen.nl vindt u meer informatie. U kunt ons ook bellen op (050) 582 19 24. Of stuur een mail naar pensioen@beveiligingspensioen.nl. We helpen u graag.

 
 
 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Wilt u uw e-mailadres aanpassen? Dat kunt u hier doen.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: