Onderwerp:

Bonen Speciaal

Datum: 25-05-2018 18:01:39
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Jan Boon Communicatie
brengt mensen samen
 
 
Bonen Speciaal
 
 
 
 

25 mei 2018

Deze Bonen Speciaal is een bijzondere uitgave van Jan Boon Communicatie en informeert je over mijn privacy beleid.

Je ontvangt deze Bonen Speciaal omdat je een relatie van Jan Boon bent of ingeschreven staat voor nieuwsbrieven van Jan Boon Communicatie.

Jan Boon Communicatie helpt organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden.

 
 
 
Laatste Nieuws
 
 
Wat je moet weten over GDPR

Vandaag, vrijdag 25 mei 2018, treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Je staat in mijn bestand omdat we in het verleden een zakelijke relatie hebben gehad of omdat je geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief.

 
 
 
Verder in deze editie
 
 
  • Privacy beleid nieuwsbrieven
  • Privacyverklaring Jan Boon Communicatie
  • Vertrouwen
  • Rechten
  • Vragen
 
 
 
Privacy beleid nieuwsbrieven
 
 

Met grote regelmaat ontvang je van Jan Boon Communicatie een nieuwsbrief met informatie over de ontwikkelingen in het communicatie- en marketingvakgebied. Door recente wijzigingen in de Europese Privacywetgeving is Jan Boon Communicatie verplicht je om toestemming te vragen zodat je in de toekomst Bonen in de pot, Bonen Weken en/of Bonen Doppen kunt blijven ontvangen.

Ik heb de nodige stappen ondernomen om de wet na te leven. Als gevolg van de wijzigingen die de Wet AVG met zich meebrengt, moet ik je bijvoorbeeld wijzen op jouw privacy. Jouw naam en e-mailadres staan bij mij opgeslagen. Ik neem je privacy serieus en mijn doel is om je enkel en alleen relevante e-mails te sturen. Je hebt altijd de mogelijk om je uit te schrijven en dan verwijder ik jouw gegevens volledig uit mijn systeem. Als je in de toekomst geen nieuwsbrief meer van mij wilt ontvangen, dan kun je je daar onderaan deze e-mail voor uitschrijven. Wil je mijn mails blijven ontvangen? Dan hoef je niks te doen.

 
 
 
Zorgvuldig
 
 

Ik wil op een zorgvuldige wijze met je persoonsgegevens omgaan en heb daarom een nieuwe privacyverklaring opgesteld. Je leest welke persoonsgegevens ik van je bijhoud, met welk doel en met wie je contact kunt opnemen voor een vraag over je persoonsgegevens. Hieronder kun je mijn privacy verklaring lezen.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op: jan@janboon.com.

 
 
 
Privacyverklaring Jan Boon Communicatie
 
 

Bij mijn rol als matchmaker, communicatiebemiddelaar, coach of als uitgever van Bonen in de pot, Bonen Weken en Bonen Doppen is integriteit altijd mijn primaire kernwaarde naast professionaliteit, betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en doortastendheid. Daarbij staat altijd de mens en persoonlijke benadering centraal. Voor mij is de privacy van mijn kandidaten en opdrachtgevers altijd het eerste en belangrijkste uitgangs- en vertrekpunt geweest. Zeker als het gaat om de persoonlijke informatie, gegevens en data en verder alles wat tussen mijn kandidaten en opdrachtgevers en mezelf is gezegd en geschreven. Daarbij staat integriteit en betrouwbaarheid voorop.

 
 
 
Vertrouwen
 
 

Ik ben me er van bewust dat je vertrouwen in me stelt. Jan Boon Communicatie ziet het dan ook als een primaire verantwoordelijkheid om jouw privacy en gegevens te beschermen. Jan Boon Communicatie laat je hierbij weten dat alles om je verder te helpen mijn grootst mogelijke aandacht heeft. Of je nu je mijn nieuwsbrief ontvangt, of je hebt me de opdracht gegeven een juiste communicatieprofessional te zoeken, of als professional die op zoek is naar een vervolgstap in je carrière.

 
 
 
Doeleinden
 
 

Jan Boon Communicatie verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Vanzelfsprekend is dit privacy beleid van toepassing op de nieuwsbrieven van Jan Boon Communicatie. Door gebruik te maken van mijn nieuwsbrieven accepteer je mijn privacy beleid. Ik respecteer de privacy van alle gebruikers van mijn nieuwsbrieven en zorg er voor dat de persoonlijke informatie die je me geeft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer je je aanmeldt voor één van mijn nieuwsbrieven vraag ik je om enkel de noodzakelijke persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de nieuwsbrieven te kunnen versturen. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Jan Boon Communicatie en iWink zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Voorbeelden van gegevens die we vragen en verzamelen: je voor- en achternaam en e-mailadres als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrieven.

 
 
 
Rechten
 
 

Je hebt de mogelijkheid om de gegevens die ik van jou bewaar, in te zien, aan te passen of te laten verwijderen. En in elke nieuwsbrief die ik je stuur, kun jij je onderaan uitschrijven. Om van je rechten gebruik te maken kun je contact opnemen via jan@janboon.com.

 
 
 
Vragen en feedback
 
 

Ik zal regelmatig (laten) controleren of ik aan dit privacy beleid voldoe en volg de regelgeving hierover op. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kunt je contact met me opnemen: Jan Boon Communicatie, jan@janboon.com.

 
 
 
En dan nog even dit:
 
 
Europese privacytoezichthouders zeggen niet klaar te zijn voor AVG

Vandaag, vrijdag 25 mei 2018, gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in, maar Europese privacy toezichthouders zeggen nog niet klaar te zijn, ook al zijn ze wel verantwoordelijk voor het handhaven van de nieuwe privacywetgeving. Dat blijkt uit een rondgang door persbureau Reuters. Zeventien van de 24 ondervraagde toezichthouders laat weten dat ze niet over voldoende geld beschikken of in eerste instantie niet voldoende bevoegdheden hebben om hun AVG-werkzaamheden uit te voeren. Veel toezichthouders missen bevoegdheden omdat hun regeringen de lokale wetgeving nog aan de Europese wetgeving moeten aanpassen. Een proces dat maanden in beslag kan nemen als de AVG op 25 mei van kracht wordt.

Zo melden slechts vijf toezichthouders dat ze over voldoende budget en vereiste wetgeving beschikken. Van de zeventien toezichthouders die geen voldoende budget en wetgeving hebben verwachten er elf dat dit in de toekomst geregeld zal worden. Verder geven de meeste toezichthouders aan dat ze pas na klachten een onderzoek zullen instellen, terwijl een minderheid proactief gaat onderzoeken of bedrijven zich wel aan de regels houden.

 
 
 
Uitspraak
 
 

“Het is bijna een soort kwaliteitsoperatie, waarin je de dingen die je doet vastlegt" , Lambert Zwiers, directeur MKB Noord tegen RTV Noord.

 

 
 
 

Jan Boon Communicatie is zich er van bewust dat je vertrouwen in me stelt. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy en gegevens te beschermen. De informatie wordt niet met derden gedeeld. Ik ben verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren. Alleen met wederzijdse toestemming zal ik deze gegevens met derden delen.

 
 
 
Jan Boon
Jan Boon
Matchmaker en coach

De primaire activiteiten van Jan Boon Communicatie richten zich op het samenbrengen en coachen van mensen en organisaties op het gebied van communicatie. Dit betekent het ondersteunen in het ontwikkelen van ambities van zowel professionals als organisaties. Hierbij focus ik me op oplossings- als ontwikkelingsgericht coachen. Soms ben ik gids, maar meestal reisgenoot, samen zoekend naar nieuwe wegen om tot oplossingen te komen. Meer informatie vindt u op www.janboon.com.
 
 
 
 
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
Ga naar iwink.nl
 
 
Deze nieuwsbrief is verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Afmelden
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: