Onderwerp:

CommShare nieuwsbrief maart 2020

Datum: 18-03-2020 12:29:22
Nieuwsbrief CommShare maart 2020
 

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie

 
 
 
Volg ons:   Facebook Twitter LinkedIn
Nieuwsbrief CommShare maart 2020
 
Duurzame deelmobiliteit: CommShare
 

CommShare is gelanceerd op 10 februari, met als lauching customer het UMCG. Inmiddels zijn er 8 elektrische en hybride deelauto's in gebruik, wordt er volop gebruik gemaakt van de CommShare auto's (200 reserveringen en ruim 10.000 gemaakte km in de eerste maand) en komen in april nog twee elektrische deelauto's bij. Dat wordt een primeur, want CommShare zal gebruik gaan maken van de eerste MINI Electrics in Noord-Nederland!

In deze nieuwsbrief leest u als pilotgebruiker het laatste nieuws over het deelauto-concept CommShare en informeren we u ook over de gevolgen van het coronavirus voor CommShare: In de auto's komt ontsmettingsmiddel te liggen. Ook worden de auto's vaker gewassen, van buiten en van binnen. De uitleg voor nieuwe gebruikers wordt verplaatst tot na 6 april. Vanuit CommShare wensen we iedereen veel succes en sterkte in de huidige situatie. Voor vragen, neem contact op met info@comm-share.nl

 
CommShare breidt uit met tweede locatie-hub
 
CommShare breidt uit met tweede locatie-hub
 
Naast 5 deelauto’s bij het Zusterhuis (H.A. Kooykerplein) van het UMCG staan er nu ook 3 BMW’s op het parkeerdek bij de Oostersingeldwarsstraat. Klik hieronder voor de plattegrond van de locatiehubs.
 
  Download plattegrond »  
 
 
Enquete: samen leren
 
Enquete: samen leren
 
Het pilotjaar staat in het teken van samen leren, verbeteren en optimaliseren. Daarom vragen we onze pilotgebruikers om kort een vragenlijst in te vullen.
 
  Klik hier »  
 
 
 

""Inmiddels heb ik een aantal rondjes Roden gemaakt met verschillende I3's van CommShare. Dat bevalt zeer goed! De auto's rijden erg fijn en ook de logistiek is goed te doen""

 
 Bert-Jan Souman (pilotgebruiker UMCG)
 
Privégebruik
 
Privégebruik
 
Wist je dat je de auto’s ook kunt gebruiken voor privé doeleinden? Neem dan contact op met info@comm-share.nl of bel naar 050 211 1888.
 
 
De CommShare App
 
De CommShare App
 
De deelauto's zijn te reserveren, openen en sluiten met de CommShare app. In de eerste maand sinds de lancering van CommShare zijn ook de eerste 'bugs' vastgesteld en worden de oplossingen...
 
  Lees meer »  
 
 
Tips van BMW voor een maximale range
 

Het aantal kilometers dat je met een elektrische auto kunt rijden is afhankelijk van veel factoren, waaronder snelheid, de hoeveelheid regeneratie, maar zeker ook de weersomstandigheden. Zelf heb je echter ook veel invloed d.m.v. je rijstijl. Hieronder een paar tips om een optimale range uit een elektrische auto te halen:

  • Gebruik waar mogelijk cruise control, hierdoor verbruikt de auto minder stroom;
  • Gebruik altijd de navigatie; deze zorgt voor de meest efficiënte route en geeft op de route de oplaadpunten weer;
  • Rij altijd in de Ecomodus (plus), hierdoor gaat de auto efficiënter om met stroomgebruik;
  • Zet de verwarming indien mogelijk niet te hoog, maar gebruik de stoelverwarming;
  • Anticipeer goed op het verkeer, hierdoor hoeft u het rempedaal niet te gebruiken en remt de auto vanzelf af (bij loslaten gaspedaal). Hierdoor wordt de accu zelfs opgeladen! (regeneratie); 
  • Als u snel wilt (bij)laden onderweg, maak dan gebruik van een Fastcharger (bijv. Chargenow en Fastned)
  • Een accu laadt het snelst van 20% tot 80%. Laad dus niet onnodig lang onderweg, maar alleen de benodigde range voor de geplande rit. 
 
Elektrische deelauto's: Hoe werkt het?
 
 
    Bekijk de video »    
 
Elektrische deelauto's: Hoe werkt het?
 
 
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: