Onderwerp:

Bonen in de pot

Datum: 09-10-2023 08:02:00
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Jan Boon Communicatie
brengt mensen samen
 
 
Bonen in de pot
 
 
 
 
 
 
 

9 oktober 2023

 

Bonen in de pot is een uitgave van Jan Boon Communicatie en informeert je over de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak. In principe verschijnt Bonen in de pot iedere maandagochtend.

 

Deze editie van Bonen in de Pot is tot stand gekomen zonder de assistentie van ChatGPT.

 
 
 
 
 
Op De Valreep
 
 
 
 
 
NHL Stenden Hogeschool start minor opleiding over podcasts

NHL Stenden Hogeschool uit Leeuwarden start in februari 2024 de minor opleiding The Business of Podcasting, de eerste over podcasts voor HBO-studenten in Nederland. De podcast – een samentrekking van ‘iPod’ en ‘broadcast’ – is in relatief korte tijd populair geworden. 49% van alle Nederlanders luistert wel eens naar een podcast, blijkt uit onderzoek van Markteffect. “Het aantal beschikbare podcasts is geëxplodeerd en adverteren in en rondom podcasts wordt steeds populairder”, concludeert het onderzoeksbureau.

Geen volledig programma

Hidde Bruinsma is docent bij de opleiding Creative Business van NHL Stenden en zelfstandig podcastmaker, recent bij onder meer BNR Nieuwsradio. “Toen ik daarover ging nadenken, verbaasde het me eigenlijk dat er in Nederland nog geen volledig programma gericht was op podcasts.” Met collega-docent Elin Derks ontwikkelt hij de hele minor The Business of Podcasting.

Veel kansen

Hidde Bruinsma: “Er liggen ontzettend veel kansen. Onze studenten gaan na hun studie de arbeidsmarkt op en nemen dan de kennis en kunde van podcasts maken mee. Zo zijn ze nog beter voorbereid. Een podcast maken is zoveel meer dan het opnemen en publiceren van audio: er zit een hele business aan vast. Op die manier leveren we met de minor een impuls aan het bedrijfsleven in de regio.”

 
 
 
 
 
Ik mag een boon zijn als het niet zo is
 
 
 
 
 
De marketing van gezondheidszorg staat voor grote veranderingen

De gezondheidsmarkt is een gigantische markt met een omzet van jaarlijks ruim 106 miljard euro. Het is inderdaad een markt van veel vragers (miljoenen burgers) en vele duizenden aanbieders. Niet iedereen is even gelukkig met de marktwerking, maar we hebben het er maar voorlopig mee te doen. We hebben er allemaal veel mee te maken, ten eerste omdat die hoge kosten direct en indirect omgeslagen worden over elke burger en voorts omdat vele miljoenen mensen vroeg of laat kort of langdurig zorg nodig hebben. Marketing lijkt in de zorgmarkt thans slechts een bescheiden rol in te vullen.

 
 
 
 
 
In deze editie:
 
 
 
 
 
  • Artsen slaan alarm
  • Tinder lanceert bewustwordingscampagne
  • Meest gevreesde maand in marketingland
  • Wees duidelijk met overheidsinformatie
 
 
 
 
 
Wat me is opgevallen
 
 
 
 
 

In de wereld van marketing en communicatie vonden talloze andere ontwikkelingen plaats. Hier is mijn keuze van opmerkelijke bewegingen.

 
 
 
Provincie Groningen en Mediahuis Noord werken samen

Twee jaar geleden startten provincie Groningen en Mediahuis Noord een proef om meer Groningers te bereiken met nieuws vanuit het Provinciehuis. Vanwege het succes, is de proef omgezet naar een structurele samenwerking. Onlangs bekrachtigden commissaris van de Koning, René Paas en CEO Mediahuis Noord, Koos Boot de samenwerking. Eens in de twee weken plaatst de provincie paginagroot ‘Nieuws uit de provincie Groningen' in alle edities van de Groningse huis-aan-huisbladen. Deze nieuwsberichten bestrijken de hele provincie en worden gezien door 60% van de ondervraagde Groningers. Dat blijkt uit jaarlijks monitoronderzoek. Mediahuis Noord plaatst de berichten ook op de online mediakanalen, zoals Dagblad van het Noorden en ook op de website van de Telegraaf. Hiermee behaalt het provinciale nieuws nog eens 350.000 views per week.

 
 
 
Artsen slaan alarm tegen vapen in nieuwe campagne

Nederlandse artsen waarschuwen in een nieuwe campagne tegen de gevaren van vapen onder jongeren. In de campagne worden ouders opgeroepen het gesprek met hun kind aan te gaan. Uit cijfers van het Trimbos-instituut blijkt dat 1 op de 5 Nederlandse jongeren in het afgelopen jaar een vape heeft gebruikt. Daarom slaan artsen in een nieuwe campagne alarm en helpen ze ouders om vapen niet onbesproken te laten. Deze #ArtsenSlaanAlarm campagne is bedacht en gemaakt door creatief bureau Wefilm.

Beinvloed door tabaksindustrie

“Het is bekend dat tieners worden beïnvloed door de tabaksindustrie. Maar, uit internationaal onderzoek onder de schoolgaande jeugd weten we ook dat Nederlandse jongeren een bovengemiddeld sterke band hebben met hun ouders. Daarom roepen wij ouders op om met ons samen te werken en het gesprek met hun kind over vapen aan te gaan. Ouders hebben immers, net als artsen, maar één doel en dat is hun kind beschermen en gezond houden. Dit in tegenstelling tot de tabaksindustrie, die de vape bewust zo verslavend en aantrekkelijk mogelijk maakt,” zegt Wanda de Kanter, longarts en voorzitter Rookpreventie Jeugd.

 
 
 
Tinder lanceert bewustwordingscampagne online datingfraude

Tinder en haar moederbedrijf, Match Group (MTCH), onthullen een nieuwe in-app preventiecampagne om gebruikers te informeren over de risico’s van financiële fraude en schadelijk online gedrag. Als onderdeel van de campagne gaat Tinder een samenwerking aan met Jonathan Bennett, bekend van Mean Girls. Ter gelegenheid van de wereldwijde dag tegen datingfraude lanceert Tinder deze campagne om mensen bewust te maken van een probleem dat miljoenen mensen over de hele wereld treft. Hiermee willen ze benadrukken dat het nooit verstandig is om geld over te maken of te investeren in mensen die je enkel online hebt ontmoet.

 
 
 
Confronterende campagne tegen drugsgeweld in Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft een naar eigen zeggen confronterende campagne tegen drugsgeweld in de stad gelanceerd. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met communicatiebureau 0to9. Het drugsgeweld in Rotterdam is sterk toegenomen de afgelopen tijd. Dat neemt heftige vormen aan, zoals explosies in portieken en geweld op straat. Terwijl het recreatief gebruiken van drugs steeds normaler en vanzelfsprekender lijkt te worden.

Maar hoewel veel recreatieve drugsgebruikers zich bewust zijn van de gezondheidsrisico's die gepaard gaan met drugsgebruik, leggen velen nog niet zo snel de link met de georganiseerde misdaad. En toch dragen ook zij, met hun drugsgebruik, bij aan deze golf van geweld. De campagne heeft als doel om deze link duidelijk te maken en het gesprek op gang te brengen rondom recreatief drugsgebruik en de gevolgen.

 
 
 
 
 
Transfer
 
 
 
 
 

Sanne Ligthart is begonnen bij Veiligheidsregio Fryslân bij de GGD Fryslân op de afdeling Communicatie. Jaren heeft ze leuke, interessante, gave, nieuwe dingen gedaan en gezien bij CIV Water, Platform of Vocational Excellence Water, Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties (WVLO) en Centrum Innovatief Vakmanschap (CIV) Groen, cluster Food.

 
 
 
 
 
Agenda
 
 
 
 
 

Inspiratie Event

Morgen, dinsdag 10 oktober, organiseert Groningen Conventions het "Inspiratie Event" in de Martinikerk en het Forum in Groningen. Meer informatie en aanmelden staat hier.

 

De rol van (beeld)taal bij het oplossen van de problemen van de mensheid

Op woensdag 11 oktober organiseert RESPONSUS samen met de Green Office van de RUG een eendaags evenement dat zich richt op de centrale rol van (beeld)taal en communicatie in relatie tot duurzaamheid. Meer informatie vind je via de website!

 

Communicatiepioniers Groningen

organiseert op donderdagmiddag 19 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in de Statenzaal van het provinciehuis in Groningen het eerste vakcongres van de Communicatiepioniers Groningen.

 

Noorderpers

blikt op maandag 6 november (om 19.30 uur) in Forum Groningen vooruit op de Tweede Kamerverkiezingen: Wie bepaalt de verkiezingsthema's? De journalist of de spindoctor?!

 
 
 
 
 
Vacatures
 
 
 
 
 
Uitdaging gezocht?

Voel je dat het tijd is voor een sprong in je carrière? Loop je vast in je huidige positie? Raak je verdwaald in het bos van mogelijkheden? Ben je op zoek naar een frisse uitdaging? Misschien liggen hier wel de kansen waar je naar op zoek bent!

Durf jij het aan?

Dit is jouw uitdaging! Zet jouw volgende stap in je loopbaan, jouw toekomst begint hier!

 
 
 
Bekijk je aantrekkelijke kansen op janboon.com/vacatures
 
 
 
 
 
Andere vacatures
 
 
 
 
 

NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden zoekt een medewerker Marketing & Communicatie. Van 1 november tot 1 april zul je de academie Communication en Creative Business en de Thorbecke Academie en vanaf 1 april tot 1 september volgend jaar zul je de Hotel Management School en de Academie Leisure and Tourism ondersteunen. Ze zoeken naast een denker, vooral ook een doener. Je gaat werken aan het realiseren van de M&C-doelen van de academies. Je kunt tot en met 12 oktober reageren.

NNCZ Hoogeveen zoekt een adviseur Communicatie. Je adviseert en ondersteunt alle lagen van de organisatie en je bent werkzaam op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je ontwikkelt en coördineert mede het communicatiebeleid en beheert de sociale media van de NNCZ. Reageer voor 23 oktober.

Gemeenteprojecten Assen zoekt een ervaren en gedreven allround freelance adviseur Communicatie (zzp) (32-36 uur) met een hart voor zowel offline als online communicatie. Van communicatiestrategie tot de productie van communicatiemiddelen, van communicatieadvies tot het organiseren van een persmomenten. Het betreft een tijdelijke opdracht i.v.m. zwangerschapsverlof.

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor de dienst Marketing & Communicatie per direct een enthousiaste adviseur media en onderzoek(s)communicatie met wervende schrijfkwaliteiten (32-40 uur). Ze zoeken een bevlogen adviseur die zowel hands-on als strategische kwaliteiten bezit. Je kunt reageren tot en met 15 oktober.

 
 
 
 
 
Op Zoek!
 
 
 
 
 
Ze is

32 jaar, woonachtig in de omgeving Groningen en is beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Wie is ze

“Het enthousiasmeren van mensen is iets waar ik energie van krijg. Daarnaast hou ik de klant tevreden, ben doel- en oplossingsgericht, eerlijk en creatief. Ik zie kansen, neem initiatief en als ik ergens aan begin, maak ik het werk af. Ook als ik daarbij soms moeilijkheden tegen kom.”

Wat zoekt ze?

“Een opdracht op ZZP-basis van 8-12 uur per week. Ik kom het beste tot mijn recht op het gebied van marketing en communicatie, content creëren doe ik ook erg graag. Als er iets georganiseerd moet worden draai ik mijn hand daar niet voor om. Ik zorg dat een project van A-Z wordt gemanaged. Mijn voorgaande opdrachten waren voor webbureaus en hebben mijn interesse en affiniteit met softwareontwikkeling gewekt. Scrum is een methode die ik beheers en waar ik het beste tot mijn recht kom als product owner. De startdatum van een nieuwe opdracht is in overleg, ik ben flexibel.”

Neem contact op

Ben je iemand die een leuke opdracht heeft of ken jij iemand die hiernaar op zoek is? Neem dan contact op met Jan Boon Communicatie: jan@janboon.com.

 
 
 
Ben jij klaar voor de volgende sprong in je communicatiecarrière?

Jan Boon Communicatie biedt je de kans om je te presenteren in "Bonen in de pot", een krachtig platform met meer dan 3500 toegewijde marketing- en communicatieprofessionals. Met bijna 50% leesdichtheid is jouw verlangen naar een nieuwe uitdaging snel opgemerkt en vervuld. Aarzel niet langer, grijp deze kans en neem vandaag contact op met Jan Boon Communicatie voor een stralende toekomst in communicatie of marketing!

 
 
 
 
 
Delen
 
 
 
 
 

Als jij een krachtig verhaal hebt dat de wereld moet horen, is dit jouw moment om te schitteren! Grijp de kans om jouw verhaal te delen via "Bonen in de Pot" en laat het resoneren bij een publiek van meer dan 3500 toegewijde marketing- en communicatieprofessionals en enthousiaste geïnteresseerden met een verbluffende leesdichtheid van bijna 50%, is de kans groot dat jouw verhaal niet onopgemerkt zal blijven.

 
 
 
Meest gevreesde maand in marketingland

Hoe overleef je deze marketinguitdaging zonder (mentaal) een kopje kleiner te worden gemaakt? Oktober is niet alleen de maand die bekend staat om de angstaanjagende taferelen rond Halloween. Elk jaar spookt er nog iets angstaanjagenders rond. Elke marketeer weet waar we het over hebben. Ze liggen er dagen, zo niet wekenlang wakker van de budgetrondes. Het is een ware thriller met in de hoofdrol hun eigen CFO als magere hein.

Het spook van de budgetrondes

Veel marketeers ontwijken het kantoor van deze oppermachtige, stoïcijnse collega het hele jaar, op 1 dag na. En terecht, want wie onbeslagen ten ijs komt weet wat hem of haar te wachten staat. Wanneer de CFO je kort en krachtig vertelt dat jouw aangevraagde marketingbudget, waar je maanden met bloed, zweet en tranen aan hebt gewerkt, is afgekeurd.

 
 
 
 
 
Soms denk ik wel eens bij mezelf …….
 
 
 
 
 
Arbeidsmarktcommunicatie
 
 
Digitale visie en strategie belangrijk

Marco Boomsma, sales director Bullhorn: “Het Verenigd Koninkrijk is echt een andere markt dan de Nederlandse, bijvoorbeeld omdat wij veel meer contracters en zzp’ers hebben. Er zijn ook verschillen in cultuur die technologiekeuze bepalen.” Bullhorn is een internationale speler, wat het bedrijf een mooie positie geeft om cultuurverschillen bij recruitment in verschillende landen te identificeren.

Verschillen

Ook Femke van Logtenstein, account director bij Bullhorn ziet behoorlijke verschillen in de werkwijze per land: “In Nederland is men doorgaans wat verder vooruit dan in sommige andere delen van Europa. Zo blijft in het Verenigd Koninkrijk de visie rond candidate journey en onboarding nog wat achter. In Duitsland wordt alles langer doordacht, maar wel heel gedegen. Maar als ze gaan, dan worden bijna alle tools aangeschaft en geïmplementeerd. In zijn algemeenheid wordt in het noorden van Europa alles wat sneller geadopteerd dan in het zuiden.”

Steeds meer één recruitmentmarkt

Femke van Logtenstein, account director bij Bullhorn ziet steeds meer internationalisering als het om recruitment gaat. “Het wordt steeds meer één recruitmentmarkt. Ook wordt er in Europa en ook elders in de wereld steeds meer geïnvesteerd in recruitment. Een andere tendens is dat kandidaten veel meer gefaciliteerd willen worden, daar zijn onze klanten nu ook mee bezig. Dan gaat het om het op één plek samenbrengen van marketing en communicatie, onboarding, planning etc. Het merendeel van de kandidaten wil graag met bureaus werken, juist vanwege de persoonlijke aandacht. Maar ze haken af als het niet snel genoeg gaat. Daarnaast zie je dat HR meer aandacht aan identiteit en branding besteedt, ook om de kandidaat te binden.”

 
 
 
 
 
AI-trein dendert door
 
 
 
 
 
Verlosser of dief?

We moeten ons schamen dat we AI vertrouwen boven het menselijk oordeel. Zoals met alle hypes - en eigenlijk tegenwoordig met alles – kent AI twee tegenstrijdige kampen: de fanaten die niet kunnen wachten op de volgende release van Dall-E en ChatGPT en de haters die AI als de duivel beschouwen die hun baan gaat stelen en de mensheid kapot gaat maken. In welk kamp ik zit, zal in de volgende alinea duidelijk worden.

Wees niet bang

Wees niet bang dat AI je baan steelt. Sterker nog, misschien zou ik wel graag willen dat een AI mijn werk zou verlichten, al was het maar omdat ik nooit aan meer dan de helft toekom van wat ik zou willen doen. Maar de langdurige staking (onlangs beëindigd, red.) van schrijvers en acteurs in California, toont aan dat de bedreiging reëel is. Vooral als je je al magere kost verdient met het schrijven van eindeloze, middelmatige series voor het grote publiek van de digitale platforms. Dat schrijft Paola Cassone.

 
 
 
 
 
En dan nog even dit
 
 
 
 
 
De vijf finalisten van de Galjaardprijs

Vorige week mochten de tien genomineerde organisaties hun project pitchen aan de jury van de Galjaardprijs. Onder leiding van voorzitter Friso Fennema werd na een lange, verrijkende dag bepaald wie dit jaar de vijf finalisten zijn.

Finalisten Galjaardprijs 2023

Gemeente Zaanstad, Politie Eenheid Rotterdam, de gemeente Eindhoven en de gemeente Delft en Concepteurs.

Uit het Noorden de inzending van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur met het project: 'Op zoek naar Chef Porto'. Bewustwording creëren van de cruciale rol van landmobiele communicatie (portoverkeer) en het belang van goed frequentiegebruik. Om storing en uitval van landmobiele communicatie te voorkomen.

Uitreiking en Publieksprijs

Op 2 november zal de winnaar van de Galjaardprijs 2023 tijdens PubCom23 bekend worden gemaakt. Daarnaast wordt er tijdens dit congres een Publieksprijs uitgereikt aan één van de bovenstaande initiatieven.

Wil jij bij de uitreiking van de Galjaardprijs zijn en jezelf een dag onderdompelen in het thema ‘Luisteren!' tijdens PubCom23? Meld je dan nu aan voor het congres!

 
 
 
Wees duidelijk met overheidsinformatie

Burgers kunnen websites van de overheid beter herkennen als er gebruik wordt gemaakt van een uniforme domeinnaamextensie zoals overheid. nl. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken is uitgevoerd.

De Nederlandse overheid streeft naar een herkenbare digitale overheid. Binnen de Rijksoverheid is Rijksoverheid. nl het platform waar de twaalf ministeries informatie verstrekken aan de burger. Andere overheden geven echter geen informatie via dit platform.

Overheidsorganisaties hebben vaak vele tientallen eigen websites waarmee zij communiceren richting de burger. Dat geldt niet alleen voor de ministeries, maar ook voor uitvoerders, provincies, gemeenten, waterschappen, samenwerkingsverbanden, etc.

 
 
 
Ster neemt verkoopactiviteiten regionale omroep over

Vanaf 1 januari zal Ster de reclameruimte op 13 regionale tv- en radiozenders gaan verkopen voor de nationale adverteerdersmarkt. Ster neemt daarmee de verkoopactiviteiten over van Omroep Reclame Nederland (ORN). Voor adverteerders is hiermee een nog groter publiek via één verkooploket binnen handbereik.

Ster is in 1965 opgericht om de reclameruimte op de kanalen van de Nederlandse publieke omroep te verkopen. De Regionale Publieke Omroepen (RPO) maken net als de NPO deel uit van het publieke bestel. Voor Ster is het daarom een logische stap om het gebundelde regionale aanbod aan het portfolio toe te voegen. ORN is sinds 1992 de landelijke verkooporganisatie van de regionale omroepen.

 
 
 
 
 
Kort Ander Nieuws
 
 
 
 
 

Elma Media en ANP Business gaan samenwerken

Mediabedrijf Elma Media, dat zich richt op branche- en beroepsverenigingen, gaat samenwerken met ANP Business om het voor de verenigingen makkelijker te maken publiciteit te genereren. “We zijn verheugd over de samenwerking met ANP Business”, aldus Silvèr Snoek, commercieel directeur van Elma Media. “Zo kunnen we branche- en beroepsverenigingen nog effectiever ondersteunen bij het communiceren van hun boodschappen. We streven ernaar om hen meer zichtbaarheid te geven in de media, zodat zij hun waardevolle bijdrage aan diverse sectoren kunnen benadrukken.”

 

Nieuw samenwerkingsverband ransomwarebestrijding

Het Openbaar Ministerie (OM), de politie, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), Cyberveilig Nederland en diverse private partijen uit de cybersecuritysector hebben het convenant ‘Melissa’ ondertekend. Melissa is een samenwerkingsverband tussen deze publieke en private partijen om ransomwareaanvallen te bestrijden. Ransomware is gijzelsoftware waarmee cybercriminelen de gegevens van personen of organisaties versleutelen, zodat ze niet meer toegankelijk zijn. Ook wordt er vaak gevoelige informatie gestolen. Pas na betaling van losgeld (‘ransom’) krijgt men weer toegang tot de gegevens.

 
 
 
 
 
Uitspraak
 
 
 
 

“Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.”

 
 

Acties bewijzen keer op keer dat woorden niets zeggen. Succesvol zijn zij die drukker zijn met 'doen' dan vertellen wat zij allemaal gaan doen.

 

De meest simpele verklaring is wel dat het komt omdat we allemaal mensen zijn. Iedereen die werkt (en leeft) moet in zijn of haar vakgebied iets bereiken met zichzelf en met mensen in al hun "verschijningsvormen" zoals klanten, collega's, leidinggevenden, ambtenaren, welzijnswerkers etc.

Ieder mens uniek

Niemand heeft dezelfde kennis, ervaring, levenswijsheid en hetzelfde karakter. Hoe mooi die uniciteit ook is, juist die verschillen maken het communiceren tussen mensen zo lastig. De ander denkt, voelt en doet niet als jij. 

Hoe graag mensen dat soms ook willen: je kunt jezelf niet veranderen laat staan dat je de ander kunt veranderen. Dus heb je vaak maar een mogelijkheid en dat is: het zelf anders doen. 

Want als het niet gaat zoals je wilt dan kan alleen jij dat veranderen.

 
 

“Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je blijven krijgen wat je altijd hebt gehad.”

 
 
 
 
op Zoek??
 
 

Zit je vast, zie je door de bomen het bos niet meer, weet jij niet hoe je verder moet of wilt? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of is jouw organisatie op zoek naar de juiste marketing- en/of communicatieprofessional. Dan kan ik je verder helpen. Wil je meer weten?? Aarzel niet, en neem contact met me op.

 
 
 
 
 
Bonen in de pot
 
 
 
 
 

Je ontvangt Bonen in de pot omdat je een relatie van Jan Boon bent of ingeschreven staat voor nieuwsbrieven van Jan Boon Communicatie.

Bonen in de pot wil zo veel zeggen als “hij wil nog wat zeggen maar het is onbelangrijk wat hij te zeggen heeft”, waarmee ik het relatieve van mijn berichten wil aangeven. Lees het vanuit je eigen perspectief.

 
 
 
Bonen in de pot

gaat over ontwikkelingen in het communicatievak, interessante communicatievacatures en andere wetenwaarheden die me op het gebied van marketing en communicatie zijn opgevallen en vertrouw op dat ook jou zal interesseren. Een soort issuemanagement voor marketing en communicatie zal ik maar zeggen.

 

Wil jij een ander attent maken op de uitgaven van Jan Boon Communicatie Bonen Doppen en Bonen in de pot? Klik hier!

 
 
 

Jan Boon Communicatie leidt marketing- en communicatieprofessionals naar de volgende etappe van hun carrière en helpt daarmee organisaties om de juiste specialisten te vinden voor hun marketing- en communicatiebehoeften.

 
 
 
Disclaimer

Jan Boon Communicatie besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling en inhoud van Bonen in de pot. Het delen van de inhoud, artikelen, (andermans) meningen in Bonen in de pot betekent niet dat ik als samensteller van Bonen in de pot het er altijd mee eens ben! Aan de inhoud van Bonen in de pot kunnen geen rechten worden ontleend. Jan Boon Communicatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade die voortkomen uit de inhoud van Bonen in de pot.

 
 
 
Jan Boon
 
Jan Boon

Matchmaker
Samensteller van Bonen in de pot

De primaire activiteiten van Jan Boon Communicatie richten zich op het samenbrengen en coachen van mensen en organisaties op het gebied van communicatie. Dit betekent het ondersteunen in het ontwikkelen van ambities van zowel professionals als organisaties. Hierbij focus ik me op oplossings- als ontwikkelingsgericht begeleiden. Soms ben ik gids, maar meestal reisgenoot, samen zoekend naar nieuwe wegen om tot oplossingen te komen.

Meer informatie vindt u op www.janboon.com
 
 
 
 
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
 
Ga naar iwink.nl
 
 
Deze nieuwsbrief is verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Afmelden