Onderwerp:

Zinzianieuws 2015/11

Uit privacyoverwegingen is de persoonlijke mailing niet meer beschikbaar
 
Geen afbeeldingen? Bekijk de webversie
 
 
  Zinzia Zorggroep
 
VAN ZINZIA ZORGGROEP  
EXTERNE NIEUWSBRIEF  
UITGAVE 2015/11  
 
 
Zinzia Zorggroep
 
   
   
 
 
 
Leerlingen Overbetuwe College zetten zich in voor bewoners
 
Met kerst mag niemand alleen zijn. Dat is een uitspraak die we veel horen, maar helaas nog regelmatig wel gebeurd. Daar wilde de HAVO5-leerlingen van het Overbetuwe College iets aan doen.
 
Normaal gesproken vieren zij op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie kerst op school. Deze klas viert dit moment liever bij De Lingehof. Zelfstandig organiseerde zij een Bingo voor maar liefst 30 van onze bewoners   Aan alles is gedacht, er zijn leuke prijzen om te winnen, een lekker plakje cake voor bij de koffie en halverwege het spel is er voor de bewoners nog een glaasje sap met daarbij een plakje worst of een blokje kaas. De bewoners genieten zichtbaar.
 
   
 
Lees meer
 
   
 
Medewerker Rumah Kita in het zonnetje
 
  Medewerker Rumah Kita in het zonnetje  
 
  Op dinsdag 10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Tijdens deze dag werd collega Grada van Rumah Kita door haar buurvrouw Jolanda en Omroep Gelderland in het zonnetje gezet. 'Je staat altijd voor mij klaar, ook al zit je zelf ook moeilijk. Je komt toch altijd even binnen wandelen met een bloemetje.' aldus Jolanda. Wil jij lezen hoe dit verhaal verder ging?  
 
   
 
Lees meer
 
   
 
Eigen pagina op website Waardigheid en Trots
 
  Eigen pagina op website Waardigheid en Trots  
 
  Zinzia is deelnemer in het landelijke vernieuwingsprogramma Ruimte voor verpleeghuizen. Omdat Zinzia deelneemt aan het onderdeel Waardigheid en trots, hebben wij een eigen pagina gekregen waar je alles over het project kunt lezen. Van verbeterplan tot beoogd resultaat met als basis de vijf speerpunten.

 
 
   
 
Lees meer
 
   
 
 
 
  Ik ben hier bijna iedere dag – In gesprek met familie
 
   Ik ben hier bijna iedere dag – In gesprek met familie   In september 2011 is mevrouw Maandag bij Oranje Nassau's Oord komen wonen. We raakten in gesprek met meneer Maandag over de zorg voor zij vrouw in het verpleeghuis en hoe het is om voor je naaste te moeten zorgen. Ben jij benieuwd naar het verhaal van meneer Maandag? Lees meer »  
 
 
  Vrijwilligers aan het woord… Yolanda Zwijsen
 
  Toen ze voor het eerst bij Rumah Kita binnen kwam werd ze geraakt door een aantal zingende bewoners. Ze heeft zich per direct aangemeld als vrijwilliger en is nu niet meer weg te denken bij activiteiten. Of het nu dansen, pannenkoeken bakken of uitstapjes zijn, Yolanda Zwijsen draait haar hand er niet voor om. Lees meer »   Vrijwilligers aan het woord… Yolanda Zwijsen  
 
     
 
 
  Vrijwilliger aan het woord... Geurt Lamers
 
  Vrijwilliger aan het woord... Geurt Lamers   Alle bewoners kennen vrijwilliger Geurt, want hij is al vele jaren op een speciale manier verbonden aan de Rijnhof. Volgens de medewerkers van de Rijnhof is Geurt van alle markten thuis en zorgt hij goed voor de bewoners. Deze maand stellen we hem graag aan jullie voor. Lees meer »  
 
 
  Zwarte Pietjes ONO
 
  Op 1 december kregen de bewoners van Emmaplein op Oranje Nassau's Oord bezoek van heel veel pietjes. Voor het 14e jaar op rij waren de kleuters van de Albert Schweitzerschool uit Renkum hier om hun pietenexamen af te leggen. Om te slagen als echte pietjes zongen ze voor onze bewoners Sinterklaasliedjes en deden ze een dansje.   Zwarte Pietjes ONO  
 
     
 
 
  Ontmoeting, gezelligheid en natuurlijk lekker eten - verhaal van de werkvloer Rumah Kita
 
  De Indische Eettafels die, in samenwerking met Stichting Pelita, bij Rumah Kita georganiseerd worden zijn een groot succes.Afgelopen jaar waren niet alleen de gasten, maar ook de medewerkers erg blij met dit initiatief. We hebben Berend Hartman (Hospitality), Isaac Janssen (SVO) en Nicolette Jonker (Cliëntadviseur) gevraagd om hun ervaring met ons te delen. Lees meer »   Ontmoeting, gezelligheid en natuurlijk lekker eten - verhaal van de werkvloer Rumah Kita  
 
 
  Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2016!
 
     
 
     
 
 
Zinzia Decoratie
  Zinzia visual  
 
 
Redactie:
 
Jollijn Borgonjen
communicatiemedewerker
  Dagmar Kooi
communicatiemedewerker
  Christina Bierma
communicatieadviseur
 
Inleveren kopij   communicatie@zinzia.nl
 
  Zinzia Zorggroep internetadres  
 
  Zinzia Zorggroep op Facebook   Zinzia Zorggroep op Twitter   Zinzia Zorggroep op YouTube   Zinzia Zorggroep op LinkedIn  
 
 
 
Afmelden | Printen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: