Onderwerp:

Zinzianieuws 2016/1

Datum: 02-03-2016 16:28:39
 
Geen afbeeldingen? Bekijk de webversie
 
 
  Zinzia Zorggroep
 
VAN ZINZIA ZORGGROEP  
EXTERNE NIEUWSBRIEF  
UITGAVE 2016/1  
 
 
Zinzia Zorggroep
 
   
   
 
 
 
Kom eens op de thee!
 
Iedereen is op zondag 20 maart tussen 14.00-17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen bij locaties Oranje Nassau’s Oord, De Lingehof en De Rijnhof.
 
Bent u op zoek naar goede gespecialiseerde zorg voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Wilt u meer informatie over werken bij Zinzia, ons landgoed of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?   Tijdens de hightea of één van onze rondleidingen vertellen wij u graag meer over wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Dit jaar kunt u ook op pad met de boswachter van landgoed Oranje Nassau's Oord. U bent van harte welkom!
 
   
 
Meer informatie
 
   
 
BinnensteBuiten op bezoek bij Rumah Kita!
 
  BinnensteBuiten op bezoek bij Rumah Kita!  
 
  Op donderdag 21 januari bracht het programma BinnensteBuiten van de KRO-NCRV een bezoekje aan Rumah Kita. Bewoners deelden hun recepten, vertelden hun verhaal en stonden samen met chefkok Alain Caron in de keuken.

Op woensdag 10 februari om 18.50 uur op NPO2 waren de bewoners dan ook te zien zijn op nationale televisie. Wilt u de uitzending terug kijken?

Dit is zeker de moeite waard!
 
 
   
 
Klik dan hier
 
   
 
Samenwerking Zinzia en Douwe Egberts
 
  Samenwerking Zinzia en Douwe Egberts  
 
  Na een complete metamorfose opende op 1 maart verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord officieel de deuren van de gastvrije entree De Oranjerie. In samenwerking met Douwe Egberts (DE) is voor de entree van Oranje Nassau’s Oord het ‘Warm Welkom’ project ontwikkeld. Het doel is een gastvrije ontvangst en het creëren van een vertrouwde gezellige plek voor bewoners, bezoekers en medewerkers. Na deze eerste stap vult Zinzia samen met DE het Warm Welkom in de drie andere verpleeghuizen verder in.  
 
   
 
Lees meer
 
   
 
 
 
  Groen licht voor nieuwbouw PG Oranje Nassau's Oord
 
  Zinzia bereidt nieuwbouw van het psychogeriatrisch verpleeghuisdeel van Oranje Nassau’s Oord voor. In juli 2015 gaf de gemeente Wageningen aan te willen meewerken aan het nieuwbouwtraject en onlangs kwam het groen licht van de bank op de plannen.Vanuit die zekerheid presenteerde Oranje Nassau’s Oord in januari de nieuwbouwplannen aan de gebruikers en belanghebbenden. Lees meer... »   Groen licht voor nieuwbouw PG Oranje Nassau's Oord  
 
 
  Vrijwilligers aan het woord… Lia Postuma
 
  Vrijwilligers aan het woord… Lia Postuma   Vrijwilligster Lia Postuma zorgde jaren voor haar vader en vond dat ze ook wel wat voor andere ouderen kon betekenen. Op het moment dat ze zonder werk kwam te zitten, heeft ze zich dan ook gelijk aangemeld voor vrijwilligerswerk op De Lingehof. Bent u benieuwd naar haar verhaal? Lees meer »  
 
     
 
 
  Negatief beeld over ouderenzorg bij studenten verpleegkunde
 
  Veel studenten verpleegkunde hebben een negatief beeld van de ouderenzorg, terwijl die deze verpleegkundigen nu en in de toekomst hard nodig heeft. "Op welke manier kunnen wij de beelvorming in gunstige zin beïnvloeden?" Jaqueline Dijkstra van Onderwijs en Gezondheidszorg sprak hierover met Bianca Gerritsen en Sarah Risakotta, beiden specialistisch verpleegkundige ouderenzorg bij Zinzia Zorggroep. Bent u benieuwd naar hun antwoord? Lees meer »   Negatief beeld over ouderenzorg bij studenten verpleegkunde  
 
 
  Op de Rijnhof zijn we blij met onze nieuwe fiets!
 
  Op de Rijnhof zijn we blij met onze nieuwe fiets!   Sinds kort heeft de Rijnhof ook een duofiets. Daarom zijn ze op zoek naar fietsvrijwilligers die met de bewoners een stukje willen fietsen. Kent u iemand die dit wel zou willen? Laat hem of haar dan een mail sturen naar vrijwilligers@zinzia.nl. Voor meer actuele vrijwilliger vacatures klik hier... »  
 
     
 
 
  Volg en like ons ook op Facebook!
 
  Volg en like ons ook op Facebook!   Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. De nieuwste vacatures bekijken. Of zien wat voor leuke dingen onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers allemaal doen. Dat kan! Like en volg onze Facebookpagina Zinzia Zorggroep »  
 
 
 
Zinzia Decoratie
  Zinzia visual  
 
 
Redactie:
 
Dagmar Kooi
communicatiemedewerker
  Christina Bierma
communicatieadviseur
 
 
Inleveren kopij   communicatie@zinzia.nl
 
  Zinzia Zorggroep internetadres  
 
  Zinzia Zorggroep op Facebook   Zinzia Zorggroep op Twitter   Zinzia Zorggroep op YouTube   Zinzia Zorggroep op LinkedIn  
 
 
 
Afmelden | Printen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: