Onderwerp:

Sportnieuwsbrief nr. 2, februari 2019

Datum: 15-02-2019 09:25:18
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Sportprijzen 2018 voor Sarčl de Jong, Rienk Mast en Gedie Kauffman
 
Wethouder Paul de Rook en Gedeputeerde Patrick Brouns hebben, samen met  Rob de Waard en Kees Vlietstra, diverse gemeentelijke en provinciale sportprijzen uitgereikt. Tijdens het sportgala 2018 ontving Sarèl de Jong de prijs voor sporter van het jaar 2018 en Rienk Mast werd gekozen tot sporttalent 2018. De titel sportploeg 2018 ging naar Donar en Gedie Kauffman ontving de gemeentelijke sportstimuleringsprijs 2018.
Lees meer >
 
 
Nieuwbouw Sportpark het Noorden gestart
 
 
Op een ijskoude vrijdagochtend 25 januari sloegen wethouder van de Gemeente Groningen Paul de Rook en Willem Tepper van VV Groningen "de eerste paal" op Sportpark Het Noorden.
Lees meer>
 
 
 
Sportcentrum Europapark rookvrij
 
 
De Gemeente Groningen en het Noorderpoort zijn goed op weg naar een Rookvrije Generatie. Sportcentrum Europapark is vanaf nu rookvrij terrein. Op het terrein van het nieuwe sportcentrum is roken door studenten en sporters niet toegestaan.
Lees meer >
 
 
 
Beter Benutten van sportaccommodaties
 
 
Beter Benutten is één van de opdrachten uit het Meerjarenprogramma Sport & Bewegen 2016-2020. De focus van de opdracht is om te bekijken hoe we structurele oplossingen kunnen vinden voor de huidige, en binnen afzienbare termijn te verwachten, knelpunten tussen beschikbaarheid van en vraag naar binnen- en buitensportaccommodaties.
Lees meer >
 
 
 
Coendersborg op weg naar een Rookvrije Generatie
 
 
In het kader van de Rookvrije Generatie is er gedurende een aantal maanden een groep studenten van de Hanzehogeschool bezig geweest met een project. De groep had vanuit Sport050 de opdracht om onderzoek te doen en een campagne te ontwikkelen om sportpark Coendersborg rookvrij te maken.
Lees meer >
 
 
 
Terugblik 25 jaar Sportcentrum Kardinge
 
 
Afgelopen zaterdag vond het 25-jarige jubileum van Sportcentrum Kardinge plaats. Het was een feestlijke dag vol met sport en entertainment.
Lees meer >
 
 
 
Inge Jongman nieuwe wethouder Sport
 
 
Inge Jongman wordt de eerste ChristenUnie-wethouder in de gemeente Groningen. Portefeuille: Zorg & Welzijn, Dorpenbeleid, Landbouw, Natuur, ecologie & dierenwelzijn, Sport, Dorpswethouder Ten Boer.
Lees meer >
 
 
 
Vervanging kunstgrasvelden gemeente Groningen
 
 
Bij de kunstgrasvelden die in 2019 worden vervangen, stapt Sport050 over op een non-infill toplaag. Het aanwezige SBR rubbergranulaat wordt gesaneerd. Dit heeft de gemeenteraad besloten. De voorbereidingen verlopen goed en volgens planning.
Lees meer >
 
 
 
Agenda
 
In Groningen is elke maand veel te beleven op het gebied van sport. Hieronder vindt u de belangrijkste activiteiten voor de maanden januari en februari.
Voor een compleet overzicht van alle events klik hier.
 
16 februari Donar - Feyenoord
17 februari FC Groningen - Feyenoord
18 februari Voorjaarsvakantie activiteiten zwembaden
20 februari Top Sportdag Groningen 2019
20 februari Symposium 'De opvolgers'
21 februari De beste keeper van regio Groningen bij Omlandia
23 februari GIJS Groningen - Dordrecht Lions
28 februari Gronings Sportdebat
2 maart Nacht van Groningen
3 maart FC Groningen - VVV-Venlo
9 maart Halve Marathon van Haren
 
 
Voor het laatste nieuws volg ons op:  
 
 
Afmelden | Doorsturen
 
 
 
Disclaimer

© 2019 Gemeente Groningen
 
Doorsturen

Uw naam:
Uw e-mailadres:
E-mailadres ontvanger: